Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Ευ. Βενιζέλος: «Εγώ πάω να κοιμηθώ…»


Συνάντηση πλέον της μιας ώρας είχε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Ευ. Βενιζέλος με τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής κ. Απ. Κακλαμάνη στο γραφείο του δεύτερου στο ισόγειο του Κοινοβουλίου. Δεν υπήρξε καμία δήλωση, φυσικά, μετά το πέρας της συνάντησης, ενώ ο κ. Βενιζέλος εξερχόμενος όταν ρωτήθηκε τι θα γίνει με την νέα κυβέρνηση απάντησε σιβυλλικά: «Εγώ πάω να κοιμηθώ τώρα»! Οι δημοσιογράφοι επέμειναν και ο αντιπρόεδρος επανέλαβε: «Εγώ πάω να κοιμηθώ γιατί πρέπει να επιβιώσω κιόλας…».
Η συνεχιζόμενη κινητικότητα περί τον κ. Κακλαμάνη, έχει πυροδοτήσει έντονη σεναριολογία, η οποία
ωστόσο «δεν αφορά το πρόσωπό του», όπως έλεγαν κάποιοι, υπονοώντας ότι οι φήμες που έφεραν να συζητείται το όνομά του ως ενδεχόμενη λύση, δεν ισχύουν. Κάποιες εικασίες που γίνονται αφορούν την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠαΣοΚ και τον ρόλο του σε περίπτωση δρομολόγησης εξελίξεων στο εσωτερικό της.
Πάντως είναι έντονο το ενδιαφέρον που έχει προκληθεί. Είναι ενδεικτικό ότι μετά τον κ. Βενιζέλο τον επισκέφθηκε στο γραφείο του και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠαΣοΚ κ. Χρ. Πρωτόπαπας, ενώ υπενθυμίζεται ότι πριν την συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου τον κάλεσε και συζήτησε μαζί του ο κ. Γ. Παπανδρέου, ενώ ακολούθως τον συνάντησε στο γραφείο του και ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: