Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Δ. Ψωμιάδης: Ναι, στην εξόρυξη χρυσού



Σαφή θέση υπέρ της εξόρυξης χρυσού στη Β. Χαλκιδική πήρε ο αναπληρωτής Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Διονύσης Ψωμιάδης μιλώντας στην εκπομπή «Τα Νέα της Περιφέρειας» στον τηλεοπτικό σταθμό XTV.
Ο κ. Ψωμιάδης εκτιμά ότι το δικαίωμα στην εργασία ειδικά με τις οικονομικές συνθήκες του «σήμερα» είναι ιερό και «δε νοείται να αναπτύσσονται...
«παραφιλολογίες» οικολόγων προς την αντίθετη κατεύθυνση», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Χαρακτήρισε την επικείμενη επένδυση ως τη μεγαλύτερη επένδυση που υλοποιείται στην Π.Κ.Μ και ξεκαθάρισε ότι εφόσον συμφωνεί με την υλοποίησή της η τοπική κοινωνία, οι Θεσμικοί Φορείς όπως η Π.Κ.Μ δεν έχουν παρά να συμφωνούν και αυτοί.

Τις απόψεις του κυρίου Ψωμιάδη χαιρέτισε ο Αντιδήμαρχος Αριστοτέλη Βασίλης Μοσχόπουλος παρεμβαίνοντας τηλεφωνικά στην εκπομπή και ευχαριστώντας τον για τη θέση που τηρεί η διοίκηση της Περιφέρειας.


Ο κ. Ψωμιάδης εξαπέλυσε βολές εναντίον «οικολόγων που ζουν πλουσιοπάροχα και παραπλανούν την τοπική κοινωνία» ενώ ανεβάζοντας περισσότερο τους τόνους σχολίασε «τους αρέσει να κάνουν θόρυβο. Να λένε πολλά χωρίς να έχει βάση τίποτα από όσα λένε».

Σε ερώτηση της Μαρίας Παπαδημητρίου προς τον Αντιδήμαρχο Αρναίας για το πότε θα αρχίσει η διαδικασία των προσλήψεων από την Εταιρία, καθώς οι πολίτες περιμένουν με αγωνία , η απάντηση ήταν πως οι προσλήψεις όπως όλα δείχνουν θα αρχίσουν σε 15 ημέρες.

halkidikinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: