Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Π. Οικονόμου: Αυτόφωρο μόνο για τους μεγαλο-οφειλέτες του Δημοσίου



Από αύριο, Δευτέρα, 1η Αυγούστου, αρχίζουν να εφαρμόζονται οι νέες ρυθμίσεις για τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο, σύμφωνα με τις οποίες οι οφειλέτες πόσου άνω των 5.000 ευρώ μπορεί να οδηγηθούν στο αυτόφωρο, επειδή το αδίκημα είναι διαρκές, ενώ προβλέπονται και ποινές φυλάκισης.
Πρόθεση, πάντως, της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών, είναι να κινηθεί αρχικά προς την κατεύθυνση των μεγαλο-οφειλετων. Αυτό προκύπτει και από δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Παντελή Οικονόμου στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», σύμφωνα με την οποία «Δεν πρόκειται να

Το καθίκι κι αν το αλλάζεις υπουργείο, καθίκι παραμένει









Το παλιοτόμαρο που ήταν υπουργός οικονομικών και διάλυσε την οικονομία, τώρα θα μας διαλύσει και το περιβάλλον μιας και είναι υπουργός του αντίστοιχου τομέα.



Σήμερα υπέγραψε την καταδίκη της Χαλκιδικής δίνοντας άδεια στην εταιρία “Ελληνικός Χρυσός” να αρχίσει τις εργασίες της. Σε λίγες μέρες δηλαδή, θα περιμένουμε τα ΜΑΤ να καταφτάσουν στην περιοχή για να γίνει ο διάλογος κατά τα πρότυπα της δημοκρατίας τους.

Η συγκεκριμένη επένδυση θα αποφέρει στο δημόσιο ταμείο μηδέν (0) έσοδα πλην τους φόρους που θα πληρώνουν οι εργαζόμενοι. Το μετάλλευμα δε

Απόφαση Δήμου Πολυγύρου για τα σκουπίδια Δήμου Αριστοτέλη

Απόφαση Δήμου Πολυγύρου για τα σκουπίδια Δήμου Αριστοτέλη
Στις 27 Ιουλίου δημοσιεύτηκε στο "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου που αφορά τα απορρίμματα του Δήμου Αριστοτέλη και την υποδοχή τους από τον ΧΥΤΑ Πολυγύρου.
Η απόφαση αυτή του Δημοτικού
Συμβουλίου Πολυγύρου, στο "ΔΙΑΥΓΕΙΑ", έχει ημερομηνία 18 Ιουλίου 2011 ως "Ακριβές απόσπασμα".
-Σημαίνει κάτι αυτή η καθυστέρηση δημοσίευσή της στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ; Οι "κακές" γλώσσες λένε πως έχει να κάνει με το δικαίωμα προσφυγής, κατά της απόφασης, εντός δεκαημέρου!
-Μπορεί... ποιος ξέρει!
Απόφαση Δήμου Πολυγύρου για τα σκουπίδια Δήμου Αριστοτέλη

πηγη:Sokakipalio.blogspot.com