Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Μία ταινία μικρού μήκους με νόημα!

ΒΙΝΤΕΟ: Από το 2009 χωρίς δίπλωμα ο Κουλούρης

ΒΙΝΤΕΟ: Από το 2009 χωρίς δίπλωμα ο Κουλούρης
Νέα τροπή πήρε η υπόθεση του τροχαίου περιστατικού με πρωταγωνιστή τον Κίμωνα Κουλούρη. Όπως αποκάλυψε ο ΑΝΤ1 το δίπλωμα οδήγησης του πρώην υπουργού είχε λήξει από το 2009.
Το δίπλωμα του έπρεπε να είχε ανανεωθεί, καθώς ο Κίμων Κουλούρης είναι άνω των 65 ετών. Πέρα από αυτό ο πρώην υπουργός αναμένεται να δώσει κατάθεση προκειμένου να ολοκληρωθεί η δικογραφία και να αποσταλεί στον εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: real.gr

Στο Νο 5 των υψηλότερα αμοιβόμενων διευθυντικών στελεχών του Καναδά ο διευθύνων σύμβουλος της European Goldfields!

Ετήσια εισοδήματα από $62 εκατ. μέχρι $4 εκατ. έχουν τα 100 υψηλότερα αμοιβόμενα διευθυντικά στελέχη του Καναδά, σύμφωνα με την έκθεση “Canada’s CEO Elite – the 0.01%” (CEO= Chief Executive Officer- διευθύνων σύμβουλος) του Canadian Centre for Policy Alternatives. (πηγή: www.mining.com). Για να αποκτήσουμε μια αίσθηση αυτών των αστρονομικών ποσών, μέχρι το μεσημέρι της 3ης Ιανουαρίου, αυτοί οι 100 έχουν ήδη “κερδίσει” όσα o μέσος εργαζόμενος Καναδός με πλήρες ωράριο κερδίζει σε έναν ολόκληρο χρόνο.

Το ένα τέταρτο αυτών των 100, δηλαδή του πλουσιότερου 0,01% των Καναδών, είναι διευθύνοντες σύμβουλοι εταιρειών εξόρυξης μετάλλων και πισσούχων άμμων. Πληρώνουν καλά οι μεταλλευτικές εταιρείες. Γιατί άραγε;


Μάλιστα στο αξιοζήλευτο Νο5 βρίσκεται ένας γνωστός μας: ο Martyn Konig, διεθύνων σύμβουλος