Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Πως απαντάει ο Χρήστος Παπουτσής, στην επιστολή της Σ. Διγενή !!!

Πηγη:ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ

Ανοιχτή επιστολή προς τον Υπουργό Προ-Πο Χρ. Παπουτσή, έστειλε πριν λίγες μέρες η γνωστή δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή, αναφερόμενη, μεταξύ άλλων και στη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια (μπορείτε να τη διαβάσετε ολόκληρη ΕΔΩ)  

Η συνέχεια ;;; 
Δείτε την (όπως τη δημοσίευσε η ίδια η δημοσιογράφος, πριν από λίγες ώρες στο προφίλ της, στο Facebook) !!! 
και αναμένουμε για περισσότερα --->>>







απο taxalia

Σήμερα στο Δημοτίκο σχολείο Μεγάλης Παναγίας

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΚΟΥΒΕΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:ΛΑΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ"


Αυριο 25 Ιουλίου στο Γαιόραμα ο Γιώργος Μαναζής


Κυριακή!!!!!

Κυριακή σήμερα!! Τι πιο όμορφο; τα παιδιά από το πρωί να κάνουν ποδήλατο, οι μεγαλύτεροι στην εκκλησία και μετά απολαυστικό καφέ, ίσως σε κάποια παραλία!! Πόσο μαγική είναι αυτήν η μέρα; μεσημέρι φαΐ οικογενειακώς και μετά μεσημεριανό ύπνο (για τους τυχερούς)... Η νεολαία στα beachbar (και καλά κάνει) για αμέτρητες ώρες ξεγνοιασιάς και ηρεμίας! Απογευματάκι πίσω στο χωριό για ένα μπανάκι και μετά παρέα με τους φίλους για την συζήτηση της εβδομάδας ( τι έκανες, πως τα πέρασες, θα πάμε διακοπές, κ.τ.λ.). Το βραδάκι με το έτερον ήμισυ σου βόλτες, πειράγματα και τελικά πίσω στο σπίτι. Εκείνη την στιγμή γυρίζεις και βλέπεις όλη την οικογένεια μαζί και αγαπημένη να κάθετε στην βεράντα και να συζητούν.. Ξαφνικά σου έρχεται η απορία.... Αξίζει να καταστρέψω όλο αυτό που έζησα σήμερα? Όλο αυτό που ζει η οικογένεια μου. Για το ΚΩΛΟΧΡΥΣΑΦΙ ( που στην τελική δεν είναι καν του κράτους);;; ΑΞΊΖΕΙ;;;;; Ας αναρωτηθούν πολλοί ανάμεσά μας... Και πάλι καλημέρα σας!!!

Καλημέρα καλημέρα!!!!