Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Περιμένουν την αδεια, αλλά στα σκαμπανεβάσματα των μετοχών τους, αγνοούν μια σταθερή αξία....ε μ ά ς!


Πηγή: Capital.gr

 European Goldfields: "Κόβει" τιμή στόχο η GS λόγω καθυστερήσεων στην Ελλάδα


(Dow Jones) – Στη μείωση της τιμής στόχου για τη μετοχή της European Goldfields (EGU.T) στις 1.340 πέννες από 1.400 πέννες προχώρησε η Goldman Sachs επικαλούμενη τις καθυστερήσεις στη λήψη των αδειών για τα ελληνικά ορυχεία στις Σκουριές και στην Ολυμπιάδα και το ορυχείο στο Certej της Ρουμανίας.


Σύμφωνα με την GS, η εταιρεία είχε ανακοινώσει πως οι άδειες στην Ελλάδα θα της είχαν παραδοθεί έως το τέλος Ιανουαρίου, ωστόσο δεν έχει παρουσιαστεί κάποια εξέλιξη.


“Περιμένουμε τώρα τη λήψη των αδειών κάποια στιγμή εντός του 2011 και μετακινούμε τις εκτιμήσεις μας για τις κατασκευές και για τις παραγγελίες κατά ένα έτος,” αναφέρει η Goldman, η οποία διατηρεί σύσταση “buy” για τη μετοχή καθώς παρά τις καθυστερήσεις η αξία διατηρείται. Η μετοχή της εταιρείας ενισχύεται 3,1% στις 747 πέννες. 

Πεζοπορία στις Σκουριές!!

Το Σάββατο 30-4-2011, ο σύλλογος Μεγαλοπαναγιωτων Θεσσαλονίκης με συνεργασία της βάσης ετοιμότητας Μεγάλης Παναγίας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, διοργανώνουν πεζοπορία στις Σκουριές! Το πρωί στις 9:00 στο "Χοροστάσι" (κέντρο της Μεγάλης Παναγίας) ραντεβού για την εκκίνηση της πορείας. Η πορεία θα είναι 16 Km. Θα τα πούμε εκεί! Ελάτε να απολαύσουμε το μπουμπούκιασμα της Οξιάς!!!