Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Λαϊκή Συνέλευση στο Χοροστάσι στη Μ. Παναγια για πολοστή φορά

Οι Μεγαλοπαναγιώτες για πολλοστή φορά τον τελευταίο καιρό, έκαναν λαϊκή συνέλευση στο Χοροστάσι. Προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ "Αλήθεια" και κάποια λεπτά μόνο με εκρήξεις, σαν αυτές που θέλουν να κάνουν στις "Σκουριές". Ο κόσμος παρακολουθούσε άλαλος τις εκρήξεις κι όταν ειπώθηκε ότι έτσι θα είναι και σε εμάς, ξεσηκώθηκε. Ζητάνε να βάλουν υπογραφές, ζητάνε τις αρχές, ζητάνε να γίνει κάτι δίνοντας με ευχαρίστηση τον οβολό τους για ότι χρειαστεί. Άρχισαν να μιλάνε πολλοί στο μικρόφωνο και να ζητάνε απαντήσεις. Έχει κάποιος από την δημοτική αρχή , την ευθιξία να τους απαντήσει; Σε λίγο θα σας φτύνουν και θα νομίζετε ότι βρέχει.

Νεο blog

Καλώς ορίζουμε στην παρέα μας το Σοκάκι Παλιό!! Ένα blog για τις ειδήσεις της Χαλκιδικής!! Καλώς ήρθες Σοκάκι!!

ΧΥΤΑ Πολυγύρου και σκουπίδια Αριστοτέλη: Πράξη 2η



Εξώδικο, μαθαίνουμε, έστειλε η Διοίκηση του ΦΟΔΣΑ Πολυγύρου προς τον Δήμαρχο Πολυγύρου, Αστέριο Ζωγράφο, και στον Δήμαρχο Αριστοτέλη, Χρήστο Πάχτα, για το θέμα των σκουπιδιών που σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου ο ΧΥΤΑ Πολυγύρου θα δέχεται τα σκουπίδια του Δήμου Αριστοτέλη για ένα τρίμηνο.
Το εξώδικο κοινοποιήθηκε και στο Εισαγγελέα Πολυγύρου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΧΥΤΑ Πολυγύρου, μέχρι τώρα, δε δέχθηκε σκουπίδια του Δήμου Αριστοτέλη λόγω της αντίθεσης της διοίκησης του ΧΥΤΑ.
 

Μαϊμούδες.. Γαλάζιες σημαίες

Απόσπασμα από την εφημερίδα της ΠΑΚΟΕ.

Συνταγή για γαλάζια σημαία. Παίρνεις μια παραλία τη γεμίζεις με βαρέα μέταλλα, μετά την καθαρίζεις την ακτή από χαρτάκια, καλαμάκια κ.λ.π., φωνάζεις τους ειδικούς και έτοιμη η γαλάζια σημαία.

Συμβουλή της γιαγιάς:Όταν κολυμπάς μην ανακατεύεις πολύ τα πόδια σου...

Εκδηλώσεις στην Βαρβαρα

Πληροφορίες επικοινωνίας:
Διοργάνωση: - Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Βαρβάρας - Πολιτιστικός Σύλλογος Βαρβαριωτών ΘεσσαλονίκηςΠληροφορίες: 697 6565 111 Αποστόλης Χατζής 6944 944 744 Αποστόλης Μιχαηλίδης


aristoteleia_2011-30