Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Η Ελλάδα Ξυπνάει !!!

ΠΛΑΦΟΝ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Πηγή:3feeet.blogspot.com

Σύμφωνα με την Α3-973/14-10-2011 Απόφαση των Υπουργών ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ επιβλήθηκε Ανώτατη Τιμή Καταναλωτή (Α.Τ.Κ.) για ορισμένα πετρελαιοειδή προϊόντα οι οποίες στο Ν. Χαλκιδικής διαμορφώνονται ως εξής:


ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΜΟΛΥΒΔΗ 95 οκτανίων 1,662

ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΜΟΛΥΒΔΗ 100 οκτανίων 1,838

ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΜΟΛΥΒΔΗ 97 οκτανίων 1,757
ΒΕΝΖΙΝΗ LRP 1,755

DIESEL ΚΙΝΗΣΗΣ 1,470

Η παραπάνω απόφαση ισχύει από 15-10-2011 και ώρα 00.01.

Μετά τα ανωτέρω παρακαλούνται όλοι οι Πρατηριούχοι του Ν. Χαλκιδικής να αναπροσαρμόσουν τις τιμές τους .
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ανάπτυξης της Π.Ε.Χ. – Τμήμα Εμπορίου (Διοικητήριο – Γραφείο 20 & 18) στα τηλέφωνα 2371351220 & 2371351218 & 2371351462


Ο ίταμος κι ο ιταμός

Ο ίταμος είναι σπάνιο και προστατευόμενο είδος δέντρου, πολύ σημαντικό για την ιατρική και ειδικά για την παρασκευή αντικαρκινικών φαρμάκων. Ένα από τα τελευταία οικοσυστήματα στα οποία υπάρχει σημαντικός αριθμός προστατευόμενων ιτάμων είναι η κοιλάδα της Κηπουρίστρας στη ΒΑ Χαλκιδική, μεταξύ των οικισμών Βαρβάρας-Ολυμπιάδας.
Ο ιταμός είναι ο πρωταγωνιστής του παραπάνω βίντεο, ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Χρήστος Πάχτας. Ο άνθρωπος που σήμερα οραματίζεται παπάκια στη λιμνούλα του καταρράκτη είναι ο ίδιος που μερικά χρόνια πριν, από τη θέση του παντοδύναμου Υφυπουργού Οικονομικών, άνοιγε το δρόμο στην εταιρεία που προσπαθούσε να τον καταστρέψει. Η γνώση της πρόσφατης ιστορία της Κηπουρίστρας είναι βασική για τον τόπο μας, γι’αυτό και θα την

Ο Παπακωνσταντίνου και οι «χρυσοφόρες» ενεργειακές επενδύσεις


Από το antinews
Μέσω ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Δεν ξέρω αν ξεσήκωσε τεχνογνωσία, ως υπουργός οικονομικών, κάνοντας τα…στραβά μάτια στα δυσθεώρητα χρέη του Μr Express Service, Γιάννη Ραπτόπουλου, αλλά ο Γιώργος Παπακωσταντίνου, αποδεικνύεται τελικά πολύ γρήγορο…πιστόλι!
Με την ίδια ταχύτητα που έστειλε την ελληνική οικονομία στην…εντατική, επιμελήθηκε την «διάσωση» εγχώριων νταβατζήδων που χαροπαλεύουν και τώρα φροντίζει για την εξυπηρέτηση των γερμανικών επιχειρηματικών επιδιώξεων στον τομέα της «πράσινης ενέργειας».
Τα κατορθώματα του ως υπουργός οικονομικών είναι γνωστά. Από το νέο του