Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Ψωμί από Βουλγαρία και Σκόπια τρώει η Β. Ελλάδα!

Μέχρι και… ψωμί εισάγουμε από την Βουλγαρία και τα Σκόπια! 40.000 καρβέλια περνούν τα σύνορα κάθε μέρα.

Δύο νταλίκες ψημένα ψωμιά φτάνουν κάθε μέρα στην Ελλάδα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου.


Η εισαγωγή ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο και είναι νομότυπη, όμως σύμφωνα με την καταγγελία του προέδρου του Σωματείου Αρτοποιών Θεσσαλονίκης, αποσυσκευάζονται σε αποθήκες και πωλούνται σε πρατήρια και λαϊκές αγορές!

Εκτός από αυτό, τα μέλη του Σωματείου καταγγέλλουν ότι στο παρελθόν έχει διαπιστωθεί πώς πολλοί άνθρωποι του κλάδου προμηθεύονταν τα υλικά παρασκευής του ψωμιού αμφιβόλου ποιότητας, από τις γειτονικές χώρες και τα χρησιμοποιούν για την παρασκευή «ελληνικού» ψωμιού. Και όλα αυτά την ώρα που ο τζίρος των Ελλήνων αρτοποιών μειώθηκε κατά 20%..

star.gr

Ιταλός Δήμαρχος προσφέρει τον μισθό του για τη διάσωση της Ελλάδας...

Διαβάζουμε στο seleo.gr, πως ο Marco Galdi, δήμαρχος στην πόλη Cava de’ Tirreni (δίπλα στη Νάπολη με 60.000 κατοίκους), σε επιστολή του προς τον Μόντι, τον Παπαδήμο, τον Barroso και τον πρόεδρο....
του Ευρωκοινοβουλίου, επισημαίνει: «Η Ευρώπη τώρα δοκιμάζεται και η εγκατάλειψη της Ελλάδας αυτή την στιγμή, σημαίνει οριστική εγκατάλειψη της ευρωπαϊκής ιδέας, της μοναδικής ιδέας που αγαπάμε και θέλουμε».

Ο Marco Galdi είναι 46 ετών, καθηγητής στη Νομική Σχολή του Σαλέρνο και ο μισθός του είναι 1.100 ευρώ… Όλα αυτά την στιγμή που οι δικοί μας πολιτικοί, κάνουν επιτροπές για να βγάζουν περισσότερα. Ένα μεγάλο "ΜΠΡΑΒΟ" στο Δήμαρχο.. Του βγάζουμε το καπέλο..