Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Τα βλήματα!




Ο ηθικός αυτουργός της καταστροφής της Χαλκιδικής Χρήστος Πάχτας


Ο μεγαλύτερος υποκριτής, ο κατάπτυστος εντολοδόχος, αμειβόμενος από τα γνωστά του φιλαράκια (Στέγγος, Μπόμπολας) ο γνωστός σε όλους μας Χρήστος Πάχτας (μάλλον το αρΠάχτας του πηγαίνει καλύτερα), έχει το θράσος και βγαίνει στα κανάλια για να ζητήσει να σταματήσει ο κόσμος της βορείου Χαλκιδικής τον ανταρτοπόλεμο που έχει πλέον ξεκινήσει.

Τι λες βρε Μπουμπούκο; Πας καλά; Ζήτησες εσύ από την αστυνομία να στείλει σήμερα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να προστατεύσει αυτούς που προχθές σπάσανε και δείρανε συγχωριανούς τους. Την ίδια ευαισθησία γιατί δεν έδειξες και προχθές;

Χρηστάκη, για να τελειώνει το παραμύθι. Είσαι ανεπιθύμητος γιατί ξεπούλησες την περιοχή σου και την οδήγησες σε εμφύλιο πόλεμο. Εσύ είσαι ο ηθικός αυτουργός μαζί με την μαριονέτα τον Μοσχόπουλο  και το γνωρίζεις πολύ καλά. Η περιοχή δεν σε εξέλεξε όπως λες για να κάνεις τα μεταλλεία. Αν θυμάσαι καλά στους Αρναιώτες το παραμύθι που πούλησες ήταν για να ξαναφέρεις τον Δήμο πίσω και μόνο γιαυτό σε ψήφισαν. Είσαι μειοψηφία όπως το κόμμα που υπηρέτησες για ατελείωτα χρόνια. Δεν πειράζει όμως Χρηστάκη, όλα εδώ πληρώνονται. Θα ρθει η ώρα που θα δεις και συ τα σίδερα της φυλακής, που είναι για τους λεβέντες (τώρα πόσο λεβέντης είσαι θα το δείξει η ιστορία).

http://enpoarneas.blogspot.com/2012/03/blog-post_2386.html

Η φωτογραφία της ημέρας

Γιατί ρε; γιατί αυτόν τον καημένο τον παππού τον ρίχνατε χημικά; τι σας έκανε; σας επιτέθηκε; τα παιδιά; τι φταίνε; οι έγκυες; σας φάγανε το φαΐ; δεν σας νοιάζει καθόλου δηλαδή εσάς "ΜΑΤ"; Μπράβο σας. Και εις ανώτερα!!! Έτσι η El Dorado-Ελληνικός Χρυσός! Καθίκια!!!

ΛΑΟΣ!!!!!!

Δείτε πως ο λαός γίνεται τσουνάμι έτοιμο να τους πνίξει με το θάρρος του!Κοίτα τους ξεφτιλισμένους κι άνανδρους ματατζήδες τι κάνανε!Βάλανε μπροστά τα δικά μας τα παιδιά να σφαχτούμε μεταξύ μας!!!
Ποιούς ρε προστατεύετε;;;Αυτά τα σκυλιά που δεν έχουν πατρίδα;Ρε απέναντί σας είναι Έλληνες!ΖΩΑ!
Έλληνες που παλεύουν για το δίκιο τους...για τον τόπο τους...για το σπίτι τους!!!Άνομα σκυλιά!