Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Χαλκιδική. ΕΛΜΕ: ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ! (οδηγίες)



Συνάδελφοι !
Το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει μια πρωτοβουλία πανελλαδικά, «κυρίως Δήμων» ενάντια στο ειδικό τέλος ακινήτων που επιβάλλει ΠΑΡΑΝΟΜΑ η κυβέρνηση μέσω της ΔΕΗ. Εμείς σαν κλάδος από την αρχή καταγγείλαμε όλα αυτά τα φορομπηχτικά μέτρα.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ! Πρακτικά σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει τρόπος να πληρώσουμε μόνο το ποσό που αντιστοιχεί στη ΔΕΗ και στο ΔΗΜΟ και όχι το «χαράτσι» κάνοντας τα παρακάτω:


Πάτε σε ΑΤΜ μιας τράπεζας (συμβαλλόμενη με την ΔΕΗ) π.χ. Αγροτική, με το λογαριασμό της ΔΕΗ και με τον 12ψηφιο κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής, ο οποίος αναφέρεται στο λογαριασμό του ρεύματος (στη σελίδα 2-2) . Εννοείται ότι στην τράπεζα που θα επιλέξετε, διατηρείτε τραπεζικό λογαριασμό «συνδεδεμένο» με την κάρτα σας.
Ακολουθείτε τις οδηγίες του μηχανήματος, δηλαδή : Συνδέεστε με το ΑΤΜ , επιλέγετε :”άλλες συναλλαγές” “πληρωμές ΔΕΚΟ”, “ΔΕΗ”, πληκτρολογείτε μόνο το άθροισμα «όλων των άλλων εκτός από το χαράτσι» του λογαριασμού.

Παίρνετε την απόδειξη σας και έτσι έχετε τακτοποιήσει την οικονομική σας υποχρέωση προς την ΔΕΗ, η οποία , δεν δικαιούται , σε καμία περίπτωση να κόψει το ρεύμα γιατί , το μηχανογραφικό σύστημα της ΔΕΗ «βλέπει» ότι εξοφλήσατε τη νόμιμη , προς την ΔΕΗ , οφειλή σας.
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ θα αναλάβει πρωτοβουλία να συντονιστεί και με άλλους φορείς ώστε να υπάρξει νομική κάλυψη(ασφαλιστικά μέτρα κα.) σε περίπτωση που επιχειρηθεί από την ΔΕΗ να κοπεί το ρεύμα σε συναδέλφους.

3feeet.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: