Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Mad as hell...





Το πρώτο είναι ολόκληρο απλά πατήστε "Δείτε το εδώ" και το δεύτερο είναι το μισό αλλά μπορείτε να το δείτε εδώ.


ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ πρέπει να εκλέξει το ΠΑΣΟΚ σε 34 μέρες, βάσει καταστατικού...



Από τις 11 Νοεμβρίου και μετά ο Γιώργος Παπανδρέου πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται πότε θα δρομολογήσει τις διαδικασίες για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κίνημα. Η νέα πολιτική πραγματικότητα στη χώρα και τα νέα δεδομένα, μπορούν να φέρουν το ΠΑΣΟΚ κατά την διάρκεια της θητείας της συγκυβέρνησης να πραγματοποιήσει την εσωτερική διαδικασία εκλογής και να πάει στις επόμενες εκλογές με νέο πρόεδρο που θα έχει λάβει πρόσφατα την εντολή από τα μέλη και τους φίλους του κινήματος.  
Σε 4 μέρες, συμπληρώνονται 4 χρόνια από την εκλογή του Γιώργου Παπανδρέου στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ, στην αναμέτρηση με τον Βαγγέλη Βενιζέλο και τον Κώστα Σκανδαλίδη. Σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, οι εκλογές γίνονται κάθε 4 χρόνια, με τηνπροκήρυξη τους να την κάνει το Εθνικό Συμβούλιο όπως και να ορίζει τη διαδικασία εκλογήςΜετά την

Παπαρήγα: Μην έχετε καμία ελπίδα στη νέα κυβέρνηση

Ως κυβέρνηση «μαύρου μετώπου», των κομμάτων του κεφαλαίου με αρχιμαέστρο την Ευρωπαϊκή Ένωση, χαρακτήρισε το νέο κυβερνητικό σχήμα που θα προκύψει μετά την συμφωνία του νυν πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, η γ.γ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, η οποία κάλεσε τους όποιους υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ να μην τρέφουν καμία ελπίδα ότι αυτή η σύμπραξη θα φέρει κάτι καλό.
Σύμφωνα με την Αλέκα Παπαρήγα, πρόκειται για μια κυβέρνηση η οποία γίνεται για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του κεφαλαίου, του ελληνικού και του ευρωπαϊκού. Κατά την

"Ειδικού σκοπού και περιορισμένου χρόνου" η κυβέρνηση, λέει ο Σαμαράς

Ευρεία σύσκεψη έγινε το πρωί στα κεντρικά γραφεία της λεωφόρου Συγγρού όπου ξεκαθαρίστηκε το πολιτικό και επικοινωνιακό πλαίσιο για την δικαιολόγηση της απόφασης της ΝΔ να στηρίξει την κυβέρνηση.
Στην σύσκεψη έλαβαν μέρος οι κύριοι Κώστας Τασούλας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, Γιάννης Μιχελάκης, Χρύσανθος Λαζαρίδης, Δημήτρης Σταμάτης, Χρήστος Σταικούρας, Νότης Μηταράκης Κώστας Μαρκόπουλος, Κώστας Τζαβάρας, Κωστής Χατζηδάκης, Άρης Σπηλιωτόπουλος, Βαγγέλης Αντώναρος, Προκόπης Παυλόπουλος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Γιώργος Κουμουτσάκος. Πρόκειται για τα βασικά πρόσωπα που ήδη από χθες το βράδυ βγαίνουν στα

Και ο Καρατζαφέρης στην κυβέρνηση συνεργασίας!


Και ο Καρατζαφέρης στην κυβέρνηση συνεργασίας!
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου «κάλεσε» τον κ. Κατατζαφέρη να συμμετάσχει στην σύνθεση της νέας μνημονιακής κυβέρνησης.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δεν έχει απαντήσει ακόμα στο αίτημα του πρωθυπουργού αλλά όπως όλα δείχνουν, η απάντηση του θα είναι θετική.
Παρόμοιες εξελίξεις φαίνεται πως θα δρομολογηθούν για την Δημοκρατική Συμμαχία και για την Δημοκρατική Αριστερά

tsantiri.gr

Το μεγάλο «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις

Το μεγάλο «αγκάθι» στις διαπραγματεύσειςΈντονες είναι οι διεργασίες μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, προκειμένου να υπάρξει συμφωνία για την σύνθεση της νέας κυβέρνησης που αναμένεται να τηρήσει  σκληρή οικονομική πολιτική.
Αγκάθι στις διαπραγματεύσεις αποτελεί το αν θα λάβουν μέρος και μέλη της ΝΔ στην νέα αυτή κατοχική  κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τώρα η ΝΔ αρνείται αυτό το ενδεχόμενο, ενώ το ΠΑΣΟΚ  απαιτεί την συμμετοχή των στελεχών της ΝΔ.
Άγνωστη πάντως είναι και η στάση των Ευρωπαίων στην άρνηση της ΝΔ

Καλημέρα σας!! (αν και αργά)

Καλημέρα σας. Εχτές και σήμερα δεν μπόρεσα να καθίσω να κάνω αναρτήσεις λόγο του οτι συναχώθηκα. Το απογευματάκι θα σας ενημερώσω το τι γίνετε στην Ελλάδα και τον τόπο μας. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας!!