Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...



Πρωθυπουργός: Λουκάς Παπαδήμος
Αντιπρόεδροι της Κυβέρνησης
Ευάγγελος Βενιζέλος - Θεόδωρος Πάγκαλος 
Υπουργός Εσωτερικών: Τάσος Γιαννίτσης
Υφυπουργός: Φώφη Γεννηματά 
 
Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης: Δημήτρης Ρέππας 




Juncker: Καμία χώρα εκτός Ευρωζώνης

Η Ευρωζώνη δεν θα επιτρέψει την έξοδο χωρών από το ευρώ όσο εκπληρώνουν τις απαραίτητες δημοσιονομικές  προσαρμογές, επαναλαμβάνει ο πρόεδρος του Eurogroup, Jean-Claude Juncker σε συνέντευξη που παραχώρησε σε πορτογαλική εφημερίδα, όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires.

"Αν πείσουμε τις αγορές ότι δεν θα δεχτούμε την καταστροφή του ευρώ, θα νικήσουμε τη μάχη", δηλώνει ο Juncker στην εφημερίδα Jornal de Negocios.

"Αλλά αν δώσουμε την εντύπωση ότι δεν ξέρουμε που πάμε και δώσουμε την εντύπωση ότι είμαστε ανασφαλείς για το τι κάνουμε, τότε θα χάσουμε", πρόσθεσε.

Ο Juncker ξεκαθάρισε ταυτόχρονα ότι δεν θα δεχτεί ποτέ την ιδέα των δύο διαφορετικών ομάδων εντός της Ευρωζώνης σχολιάζοντας τις φήμες ότι η Γερμανία και η

Σοκ! Το 1.000.000 πλησιάζουν οι άνεργοι στη χώρα!

Οι αριθμοί λένε την αλήθεια και, όσον αφορά στην περίπτωση του τρόμου της ανεργίας, τον οποίο πλέον αντιμετωπίζουν όλο και περισσότεροι Έλληνες, είναι χαρακτηριστικοί.

Τον Αύγουστο λοιπόν του 2011, παρά τη δημιουργία θέσεων εργασίας λόγω τουρισμού, το ποσοστό της ανεργίας «σκαρφάλωσε» στο 18,4%,από 12,2% που ήταν τον Αύγουστο του 2010 και 16,5% το Ιούλιο του 2011, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η ΕΛ.ΣΤΑΤ.

Οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 294.845 άτομα σε σχέση με τον Αύγουστο του 2010 (αύξηση 48,1%) και κατά 87.677 άτομα σε σχέση με το Ιούλιο του 2011 (αύξηση 10,7%) και διαμορφώθηκαν σε

Αναβολή της Ορκομοσίας!



Αναβολή της Ορκομοσίας!Πριν από λίγα λεπτά ανακοινώθηκε η αναβολή της Ορκομοσίας του νέου Πρωθυπουργού. Η νέα ώρα ορίστηκε στις 16:00.

tsantiri.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Την Κυριακή 13-11-2011 και ώρα 11 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου θα συναντηθούμε οι Επιτροπές Αγώνα Χαλκιδικής ενάντια στα καταστροφικά σχέδια της «Ελληνικός Χρυσός» καθώς και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται για την σωτηρία του τόπου μας, για να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε την κλιμάκωση του αγώνα μας.
Ο αγώνας αυτός δεν αφορά μόνο τους κατοίκους της ΒΑ Χαλκιδικής που θίγονται άμεσα από την καταστροφική «επένδυση» αλλά όλους τους Χαλκιδικιώτες και τους κατοίκους των όμορων Δήμων, που με άμεσο ή έμμεσο τρόπο θα βιώσουν τις συνέπειες αυτής της παράνοιας. αλλά ακόμη περισσότερο αφορά όλους τους πολίτες που αντιστέκονται στο ξεπούλημα του φυσικού πλούτου της χώρας μας στα ντόπια και ξένα συμφέροντα.
Για τους λόγους αυτούς η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη.
Το πρόγραμμα της συνάντησης περιλαμβάνει:


· -Εισηγήσεις των Επιτροπών Αγώνα
· - Τοποθετήσεις
· - Προτάσεις
· -Συμπεράσματα- Αποφάσεις

Το Συντονιστικό Συλλόγων και Φορέων Σταγείρων-Ακάνθου