Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Η συγκέντρωση στην Ιερισσό

Μεγαειώδης για άλλη μία φορά η λαϊκή συγκέντρωση στην Ιερισσό. Οι κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν μπροστά στο δημαρχείο αντιδρώντας στη βούληση του δημάρχου να συναλλάσσεται με την εταιρία στην έδρα της. Οι συγκεντρωμένοι δημότες της περιοχής αποφάσισαν να καταλάβουν το δημαρχείο για ένα δίωρο (από της 8π.μ. έως της 10π.μ.). Ας είμαστε λοιπόν όλοι εκεί.

Ανακοίνωση των Επιτροπών Αγώνα Χαλκιδικής – Λαϊκή συγκέντρωση στην Ιερισσό σήμερα στις 7 μ.μ.

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 7 μ.μ. την ώρα που η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου θα συνεδριάζει παράνομα στην έδρα της «Ελληνικός Χρυσός», στο Στρατώνι, με θέμα τις μεταλλευτικές δραστηριότητες, οι πολίτες του Δήμου θα κάνουν λαϊκή συγκέντρωση μπροστά στο Δημαρχείο του Δήμου Αριστοτέλη καταγγέλλοντας τις παράνομες μεθόδους της Δημοτικής Αρχής.
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Καλημέρα σας κοινό μου!

Καλημέρα σας!! Καλή εβδομάδα! Το σαββατοκύριακο περάσαμε όλοι (τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω και για εσάς) απίθανα,μαγευτικά και πάνω από όλα πάρειστικα στο τριήμερο του συλλόγου μεγαλοπαναγιωτων μαζί με τον πολιτιστικό της μεγάλης παναγίας! Ήταν μια γιορτή σκέψης , γέλιου και τραγουδιού!
Published with Blogger-droid v1.7.4