Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

O εκνευρισμός του Κανάκη στο «Ράδιο Αρβύλα»

O εκνευρισμός του Κανάκη στο «Ράδιο Αρβύλα»

Εκνευρισμός επικράτησε στο «Ράδιο Αρβύλα» το βράδυ της Δευτέρας, όταν λίγα μόλις λεπτά μετά την πρώτη «καλησπέρα» ζητήθηκε από τονΑντώνη Κανάκη να διακόψει την εκπομπή λόγω έκτακτης επικαιρότητας.


Από την αρχή της βραδιάς, λόγω των πολιτικών εξελίξεων, υπήρχε μια καθυστέρηση μισής ώρας, στα προγράμματα του prime time του ΑΝΤ1. Έτσι, η σατιρική εκπομπή με τον Αντώνη Κανάκη ενώ ξεκίνησε στις 23.30 αμέσως μετά τους τίτλους έναρξης και το πρώτο καλωσόρισμα των παρουσιαστών δέχτηκαν εντολή να διακόψουν τη ροή της εκπομπής για να μεταδοθεί έκτακτο δελτίο ειδήσεων.


Μετά από μια μικρή αναμονή, τελικά, η εκπομπή διεκόπη για να προβληθεί το έκτακτο δελτίο
ειδήσεων ενώ τα τελευταία λόγια του Αντώνη Κανάκη ήταν: «Μετά το δελτίο ειδήσεων όμως να μην πάμε σε διαφημίσεις. Να επιστρέψουμε κατ' ευθείαν». Μετά το τέλος του έκτακτου δελτίου, προβλήθηκε κανονικά ένα διαφημιστικό διάλειμμα διάρκειας 6 λεπτών με τους παρουσιαστές της εκπομπής, αμέσως μετά την επιστροφή τους στους δέκτες, να δείχνουν την έντονη δυσαρέσκειά τους απέναντι στον προγραμματισμό του σταθμού.


Στη συνέχεια, η παρέα του «Ράδιο Αρβύλα» πήρε διαβεβαίωση πως η εκπομπή θα διαρκέσει εκτάκτως μέχρι τις 00.30 και έτσι το πρόγραμμα συνεχίστηκε κανονικά. Αργότερα όμως, περίπου στις 00.10 ο παρουσιαστής ζήτησε να αποφύγουν να πάνε σε διαφημιστικό διάλειμμα, ώστε να μπορέσουν να προβάλλουν το σύνολο των θεμάτων που είχαν προετοιμάσει, πράγμα που το αρνήθηκε ο ΑΝΤ1.

Τότε, ο Αντώνης Κανάκης ζήτησε συγνώμη από τους τηλεθεατές για τις στιγμές έντασεις και εκνευρισμού που τυχαίνει να προκύπτουν κατά την διάρκεια της εκπομπής. Επίσης, τόνισε ότι αυτό συμβαίνει επειδή η ομάδα της εκπομπής δουλεύει πολύ σκληρά ενώ προσπαθούν όσο γίνεται περισσότερο να μην βγαίνουν εκτός του σατιρικού πλαισίου της εκπομπής, ασχέτως αν αυτό δεν επιτυγχάνεται πάντοτε.


Πηγή: yupi.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: