Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

O κ. Παπανδρέου έδωσε το δικαίωμα στον Γερμανό Σόιμπλε να γελάει εις βάρος μας (vid)

Οι παλινωδίες της πολιτικής της κυβέρνησης του κ. Παπανδρεου, οι καθυστερήσεις για την τήρηση των συμφωνηθέντων αλλά και η τεράστια γκάφα με την εξαγγελία δημοψηφίσματος εξευτέλισαν την χώρα μας σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ακόμα και ο κύριος Σόιμπλε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας -  μιας χώρας τα εγκληματα της οποίας κατα το Β' Παγκοσμιο Πόλεμο φέρνουν δάκρυα στα μάτια - γελούσε με το κατάντημα της Ελλάδας που έφερε τη Δημοκρατία. 

Αντί να ντρέπεται ο κ. Σόιμπλε για τα κρεματόρια, το Άουσβοτς το Νταχάου, του φούρνους, εξακολουθεί να… πλένει τα χέρια του με το σαπούνι που κατασκεύασαν από ανθρώπινες σάρκες οι συμπατριώτες

του στο Β' Παγκοσμίο Πόλεμο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Σόιμπλε πυροβολήθηκε στις 12 Οκτωβρίου του 1990 από πολίτη ο οποίος όπως δήλωσε μετά την αποτρόπαια πράξη του ότι προέβη σε αυτή  για να πάρει την κατάσταση στα χέρια αφού ήταν τρομέρα δυσαρεστημένος από την πολιτική που ο κ. Σόιμπλε εφάρμοζε όσο ήταν υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας. Η βρετανική Guardian γράφει ότι επρόκειτο για έναν σχιζοφρενή ο οποίος παραπονιούνταν επί επτά συναπτά έτη ότι βρισκόταν υπό στενή παρακολούθηση από την ίδια την κυβέρνηση και παρά τις προσπάθειες του να ξεφύγει, την αποστολή  επιστολών διαμαρτυρίας του αλλά και την ανάληψη νομικής δράσης κατά των όσων κατήγγειλε δεν έβλεπε αποτέλεσμα.

http://www.newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: