Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Κρίσιμη συνάντηση της Ομοσπονδίας των ιδιοκτητών ταξί

Με καθυστέρηση δύο και πλέον ωρών, άρχισε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, η προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί, συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας των ιδιοκτητών ταξί, προκειμένου να αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους, που σήμερα κλείνουν 17 ημέρες.
 
Έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας, στην οδό Μάρνη, έχουν συγκεντρωθεί από τις 10 το πρωί επαγγελματίες αυτοκινητιστές, αναμένοντας τις αποφάσεις του ανώτατου συνδικαλιστικού τους οργάνου, για να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.
 
Οπως προκύπτει από δηλώσεις στελεχών της

Με κάμερες τα περιπολικά και υπό επιτήρηση τα blogs

Με το βλέμμα στις κινητοποιήσεις του φθινοπώρου ετοιμάζεται η κυβέρνηση να σκληρύνει τη στάση της απέναντι στους διαδηλωτές, λαμβάνοντας νέα μέτρα για τις συγκεντρώσεις και τις κάμερες στους δρόμους.
Από τη διαδήλωση στο Σύνταγμα (29 Ιουνίου) Από τη διαδήλωση στο Σύνταγμα (29 Ιουνίου) Ο υπουργός Δικαιοσύνης, μιλώντας χθες στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης που έχει ανοίξει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της βίας, είπε ότι «θα καταργηθεί το χουντικό διάταγμα που δήθεν ρύθμισε το ατομικό δικαίωμα των δημόσιων συγκεντρώσεων».
Ο Μ. Παπαϊωάννου ανέφερε συγκεκριμένα ότι υπάρχει ήδη «ώριμο σχέδιο νόμου» με δύο άξονες:
**Τη διευκόλυνση της άσκησης του δικαιώματος του λαού να διαμαρτύρεται δημόσια.
**Την αποτροπή ελάχιστων μικροομάδων, ολίγων δεκάδων ατόμων, να νεκρώνουν τη ζωή στο κέντρο της πρωτεύουσας της χώρας.
Ο υπουργός ανήγγειλε και αλλαγές στον τρόπο

Λαική βραδιά στο Χοροστάσι της Μεγάλης Παναγίας

Στις 10 Αυγούστου η επιτροπή Αγώνα Μεγάλης Παναγίας διοργανώνει λαϊκή βραδιά  στο χοροστάσι με την Γώγα, την Αθηνά και το συγκρότημα τους. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενίσχυση του ΑΓΩΝΑ μας. Συμμετέχει και η συντονιστική επιτροπή φορέων Σταγείρων-Ακάνθου.