Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Πολύ βαριές κατηγορίες Καμμένου από το facebook



Πολύ βαριές κατηγορίες Καμμένου από το facebook
Νέα επίθεση Πάνου Καμμένου από το facebook. Ο ανεξάρτητος βουλευτής έγραψε το πρωί της Πέμπτης:
Αφού λοιπόν πήραν ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ τις εμπράγματες διασφαλίσεις, τον πλούτο της Χώρας, το αύριο του Έθνους με την συνέργεια της συγκυβέρνησης Πασοκ, Νέα Δημοκρατία-Σαμαρά,Βοριδομπουμπούκων, τώρα έχοντας τον εκλεκτό τουςΠαπαδήμο-Goldman Sachs με αμετάκλητο πληρεξούσιο υπογραφής .
Ενώ τρομοκράτησαν τον Ελληνικό Λαό και κάποιους βουλευτές που εκπροσωπούν τους χρηματοδότες και όχι τους πολίτες.
ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΜΕΣΩ

Τζ. Πανούσης : «Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή, εκτός του μπάτσου και του βουλευτή»

«Ο Γιώργος είναι βασικά χίπης. Τον αισθάνομαι. The house of the rising sun. Είναι ο Τζέφρι για μένα. Έχει την μπαντάνα στο σπίτι του, τη φυλάει. Είναι παιδί, όχι των λουλουδιών όπως είμαι εγώ. Είναι παιδί του λουλουδιού, της Μαργαρίτας» δήλωσε ο αιχμηρός Τζίμης Πανούσης σε συνέντευξή του, που αναδημοσίευσε το parapolitika.gr

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, μάλιστα, μεταξύ άλλων δεν δίστασε να σχολιάζει και το φιλί Βενιζέλου – Λοβέρδου όταν ρωτήθηκε πώς είδε την εν λόγω σύμπραξη.

«Εγώ δεν την είδα με καλό μάτι, αλλά η gay κοινότητα- με την οποία έχω επαφές το είδε καλά. Το φιλί, ειδικά, το είδε με πολύ αγαλλίαση. Και μάλιστα, αν ολοκληρώσουν τις σχέσεις τους και βυθιστεί ο Ανδρέας Λοβέρδος στην πισίνα λίπους του Βενιζέλειου κοίτους τότε θα γίνουν πολλά. Έχουν μεγάλη δύναμη οι gay. Μπορούν να δώσουν στο ΠΑΣΟΚ μια σανίδα σωτηρίας» σχολίασε με άκρως καυστικό τρόπο.

Τέλος, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή, εκτός του μπάτσου και του βουλευτή» !

http://www.tsantiri.gr/koinonia-kinimata/tz-panousis-kamia-doulia-den-ine-ntropi-ektos-tou-batsou-ke-tou-voulefti.html

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, πανευρωπαϊκή μέρα υπέρ της Ελλάδας!


«Είμαστε όλοι Έλληνες». Με αυτό το σύνθημα οι Ευρωπαίοι θα βγουν στους δρόμους το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, διαδηλώνοντας υπέρ της Ελλάδας και των αιτημάτων των Ελλήνων. Την ίδια ώρα, μια φιλελληνική «εκστρατεία» έχει κάνει την εμφάνισή της, με δημόσια πρόσωπα να εκφράζονται υπέρ της Ελλάδας, αλλά και διαφημιστικές καμπάνιες να προβάλλουν θετικά μηνύματα για τη χώρα μας, όπως δημοσιεύει ο «Ελεύθερος Τύπος».
«Όταν ένας λαός δεν παραδέχεται επίθεση, όλοι οι λαοί δέχονται επίθεση», είναι η φράση με την οποία ξεκινά ανακοίνωση του γαλλικού συνδικάτου «Solidaire», από όπου φαίνεται να ξεκίνησε το πανευρωπαϊκό κίνημα υπέρ της Ελλάδας. Παραθέτοντας το νέο πακέτο μέτρων λιτότητας που θα κατεβάσει κάτω από το όριο της φτώχειας χιλιάδες Έλληνες, τα βέλη στρέφονται στο μέρος της

Μεγάλη Παναγία Time lapse




Δείτε το σε πλήρη οθόνη για καλύτερη ποιότητα!!!