Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Μεγάλη Παναγία τώρα!





ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ......... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 20 ΥΠΟΠΤΩΝ...


Ο έγκριτος δικηγόρος Πατρών, κ. Κανελλόπουλος Ιωάννης, που είχε αναλάβει την γνωστή υπόθεση με την «βόλτα στις Σκουριές» και συνήργησε να βγει η απόφαση 788/2012 του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πολυγύρου εις βάρος των νομίμων εκπροσώπων της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.»  έστειλε σήμερα στο vasilinos.wordpress.com το κάτωθι σημαντικό Δελτίο Τύπου, που αφορά την υπόθεση των 20 υπόπτων και ρωτά τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου εάν είναι δυνατόν να ληφθεί  υπ’όψιν  εκ του  Δικαστηρίου η κατάθεση επιόρκου αστυνομικού που ενόρκως κατέθεσε ψέματα, και η ψευδορκία του ενώ έγινε αντιληπτή από τον ανακριτή, αντί να εφαρμόσει το άρθρο 36 Κ.Π.Δ. και χωρίς χρονοτριβή να το καταγγείλει στον Εισαγγελέα, συγκάλυψε την ψευδορκία του συναδέλφου του και την προσυπέγραψε. Δίνουμε στην δημοσιότητα αυτούσιο το Δελτίο Τύπου του κ. Κανελλόπουλου:
      « ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 17-2-2013 άγνωστοι προέβησαν στον εμπρησμό α) των αποδεδειγμένα παράνομων εγκαταστάσεων της «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» (το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει η Πολεοδομία με την από 5-12-2012 έκθεση αυτοψίας με Α.Π.1538 και το Α.Τ. Αρναίας είχε καταθέσει και μήνυση για τις παράνομες εγκαταστάσεις).

β) Στον εμπρησμό μηχανημάτων που όλως παραδόξως οι κάτοχοί τους τρεις ημέρες πριν είχαν σπεύσει να τα ασφαλίσουν από εμπρησμό.

γ) Στην προπηλάκιση φυλάκων ιδιωτικής εταιρείας security, οι οποίοι όμως όλο το προηγούμενο διάστημα προκαλούσαν άγρια το δημόσιο αίσθημα των κατοίκων με την σιωπηρή συναίνεση των αρχών. Υπενθυμίζω ότι  οι φύλακες-σεκιουριτάδες κυκλοφορούσαν στο βουνό με