Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Καμμένος: Προδότες θα δικαστείτε μόλις πέσει η χούντα

Εξώδικη δήλωση κατά της ΔΕΗ από τον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου

Εξώδικη δήλωση, πρόσκληση και διαμαρτυρία προς την «Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε.», απέστειλε σήμερα ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου έχει συγκεντρώσει δεκάδες εξοφλητικές αποδείξεις για τα ποσά που αφορούν τον λογαριασμό του ρεύματος, τα δημοτικά τέλη και την ΕΡΤ, εξαιρούμενου του ειδικού τέλους ακινήτων (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.) και γνωστοποιεί ότι συνεχίζει τη συγκέντρωση αποδείξεων για μαζική αντίδραση και άρνηση πληρωμής του χαρατσιού.

Στο εξώδικο αναφέρεται ότι έχουν πλήρως και ολοσχερώς εξοφληθεί τα ποσά που αφορούν την κατανάλωση ρεύματος και τα υπέρ Δήμου και ΕΡΤ τέλη, και ο σύλλογος καλεί την ΔΕΗ να μην προβεί σε διακοπή των ηλεκτροδοτήσεων όσων υπογράφουν την εξώδικη δήλωση, μέχρι τουλάχιστον να αποφανθούν τα Ελληνικά Δικαστήρια για τη

Σημίτης: «Πολιτικά μοιραίο λάθος το μνημόνιο»

«Η συμφωνία μεταξύ της ΟΝΕ και της Ελλάδας για την πολιτική, που οφείλει να εφαρμόσει η Ελλάδα, ώστε να της χορηγηθεί το σύνολο των δόσεων του συμφωνηθέντος δανείου, γνωστή ως Μνημόνιο, συντάχτηκε χωρίς να υπάρχει ικανοποιητική προετοιμασία και λειτούργησε με τρόπο που επιδείνωσε την κατάσταση. Οι συντάκτες του Μνημονίου παρέλειψαν να συναρτήσουν τους στόχους τους με τις πραγματικές εξελίξεις, να προβλέψουν δηλαδή ότι σε περίπτωση ύφεσης θα παρατείνεται αυτόματα ο χρόνος πραγματοποίησης των στόχων ή και θα περιορίζονται ορισμένες επιδιώξεις. Ήταν ένα πολιτικά μοιραίο λάθος. Η παράλειψη είχε ως αποτέλεσμα να εξακολουθεί το αρχικό σκληρό πρόγραμμα λιτότητας παρά την ύφεση που επήλθε και να επιτείνει κατά πολύ την ύφεση».

Αυτά θα επισημάνει κατά πληροφορίες ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Σημίτης σε ομιλία που θα

Ο Γιώργος Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, αίτημα με αριθμό πρωτοκόλλου για την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του πρώην υπουργού ΟικονομικώνΓιώργου Παπακωνσταντίνου κατέθεσε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι.Τέντε, ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης για ψευδή στοιχεία με τα οποία προσέφυγε η χώρα μας στο ΔΝΤ.


www.tsantiri.gr