Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτοιμος ο Μπόμπολας να αναλάβει την συγκομιδή των σκουπιδιών






Η αποκάλυψη που φέρνει το planet-greece στο φως της δημοσιότητας βασίζεται σε μαρτυρίες ανθρώπων που εργάζονται στον Μπόμπολα, συνεπώς δύσκολα μπορεί να διαψευστεί. Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα μας μετέφεραν εργαζόμενοι στον "Εθνικό Μεγαλοεργολάβο", ο Γιώργος Μπόμπολας έχει ήδη παραλάβει...

Παγωνιά!

Ξυπνώντας σήμερα το πρωί κατά τις 8, πήγα και είδα το θερμόμετρο να δω πόσους βαθμούς έχει έξω. Προς έκπληξη μου είδα ότι είχε 3 Celsius!! Μετά από κανένα 3ωρο άρχισε να βρέχει και ξαφνικά το γύρισε σε χιόνι!! Άρχισε να χιονίζει και δεν έχουν δώσει ακόμα τα ξύλα. Πότε θα μοιράσουν τις μερίδες στον κόσμο; Θα πρέπει να παγώσουμε και μετά να τα δώσουν;

Παρεμπίπτοντος

Μεγάλη Παναγία - Ο καιρός τώρα
Δευτέρα 17.10 15:00
Ασθενής βροχή
100% νεφοκάλυψης
5,8°c
0,9 mm Βροχή
βορειοδυτικός ελαφρύ αεράκι - BF 3

Κάθε μέρα απεργίες!


 
Μία ακόμα δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει, καθώς η χώρα θα βρεθεί σε απεργιακό κλοιό με τις αντιδράσεις των συνδικάτων στις νέες ρυθμίσεις για τις εργασιακές σχέσεις, στο μέτρο της εφεδρείας και στις περικοπές μισθών και συντάξεων να κλιμακώνονται.

- Οι κινητοποιήσεις ξεκινούν από τα λιμάνια καθώς από αύριο και για τρεις ημέρες τα πλοία θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας. Συγκεκριμένα, η ΠΝΟ αποφάσισε να προχωρήσει σε 48ωρη απεργία από τις 6 τα ξημερώματα της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου έως την ίδια ώρα της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου. Παράλληλα  η ΠΕΜΕΝ (σωματείο των μηχανικών) έχει αποφασίσει να μην αφήσει τα πλοία να αναχωρήσουν ούτε

Στρατιώτες θα οδηγούν τα ιδιωτικά απορριμματοφόρα


 
Με τη συμβολή του Στρατού θα συνεχιστεί η επιχείρηση «καθαρή Αθήνα», καθώς διαπιστώθηκε ότι μόνοι τους οι ιδιώτες δεν  μπορούν να τη φέρουν σε πέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβερνητική απόφαση που επιχειρεί να στείλει μήνυμα αποφασιστικότητας προς πάσα κατεύθυνση θα υλοποιηθεί άμεσα, καθώς 170 επαγγελματίες οπλίτες με την ιδιότητα του οδηγού θα αναλάβουν να οδηγούν τα ιδιωτικά οχήματα αποκομιδής.

Η απόφαση ελήφθη ύστερα από σχετική πρόταση του Δήμου Αθηναίων και του υφυπουργού Εσωτερικών Πάρη Κουκουλόπουλου, ο οποίος είχε επικοινωνία με τον υπουργό Αμυνας κ. Πάνο Μπεγλίτη. Κι αυτό, γιατί μετά την απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ να σταματήσει την αποκομιδή και σε ευαίσθητους χώρους (λαϊκές, νοσοκομεία, σχολεία), μόνο με τους ιδιώτες ο όγκος των σκουπιδιών υπολογίζεται ότι θα αυξανόταν τις επόμενες ημέρες αντί να μειωνόταν.

Σε δηλώσεις του στην aftodioikisi.gr, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Σπηλιόπουλος τόνισε πως «η απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ελήφθη έπειτα από σχετικό αίτημα του υπουργείου Εσωτερικών. Εκτός από το βασικό στόχο για την υπεράσπιση της πατρίδας, ο στρατός έχει και κοινωνικό ρόλο».

«Στο πλαίσιο αυτού του κοινωνικού ρόλου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τους πολίτες της Αθήνας, θα βοηθήσει να ξεπεραστεί αυτό το τεράστιο πρόβλημα», κατέληξε ο υφυπουργός Άμυνας.