Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Ούστ Ρε(ν)



Θέλουμε και τα τραβάμε, καμία αντίρρηση, όμως το να ανεχώμαστε τέτοια ξευτίλα με δηλώσεις σαν τις χθεσινές του Όλι Ρεν ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.
Και για να είμαστε ειλικρινείς θα γράψουμε το εξής: Μπορεί αυτά που λέει ο Όλι Ρεν να είναι ρεαλιστικά, να προβλέπονται, να είναι συγκεκριμένες προϋποθέσεις, να εφαρμόζονται (όπως π.χ. στην Πορτογαλία) κλπ κλπ, δεν είναι όμως ύφος αυτό με το οποίο απευθύνεται ο Όλι Ρεν στην Ελλάδα και στους Έλληνες.
Στο κάτω-κάτω......ένας επι συμβάση ορισμένου χρόνου μεγαλουπάλληλος της Ευρωπαικής Ένωσης είναι ο συγκεκριμένος “κύριος”, που αν και δεν είχε καμιά προηγούμενη εμπειρία ούτε ως Υφυπουργός στη χώρα καταγωγής του (Φινλανδία), κάτι άλλο είχε (...) και πήρε τη θέση του...

Ούτε σε υπηκόους του απευθύνεται, ούτε είναι Επίτροπος σε αποικία για να έχει αυτό το υφάκι όταν μιλά για θέματα εμπιστοσύνης απέναντι σε μια χώρα ισότιμο κράτος-μέλος του εργοδότη του, δηλαδή της Ευρωπαικής Ένωσης.
Κάποιος πρέπει να το το πεί αυτό και κάποιος πρέπει ενδεχομένως να θέσει και θέμα μομφής για το ύφος του, αν βέβαια διαθέτουμε ως Ελλάδα πολιτικούς που θα είχαν τα κότσια να το κάνουν.
Η άποψη του ελληνικού λαού πάντως απέναντι στον κυρ-Επίτροπο (εξαιρουμένων των αρχολίπαρων που λέει και ο Καρατζαφέρης) είναι δεδομένη και αποδίδεται στον τίτλο του σχόλιου...

http://katestimeno.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: