Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

"Δεν πληρώνω" και στη Χαλκιδική



ΑΠΟ ΤΗ "ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ"

Η Ομάδα διαμαρτυρόμενων πολιτών του Νομού μας "Λαϊκή Αντεπίθεση της Χαλκιδικής", αντιδρώντας στην τακτική "χαρατσιού" της κυβέρνησης, επέδωσε χθες δια της Συντονιστικής Επιτροπής της στο διευθυντή και στο προσωπικό της ΔΕΗ Πολυγύρου επιστολή, με την οποία τα μέλη της αρνούνται να πληρώσουν λογαριασμούς της Υπηρεσίας που περιέχουν το "τέλος" ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων.
Λεπτομερώς η επιστολή έχει ως εξής:


ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ
Προς: Τον Διευθυντή και το προσωπικό της ΔΕΗ Πολυγύρου
Αρνούμαστε να εξοφλήσουμε τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, που περιέχουν το "χαράτσι" (τέλος ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων), γιατί δεν έχουμε να πληρώσουμε και γιατί δεν έχουμε εμείς καμιά υποχρέωση να πληρώνουμε αυτά που καταβρόχθισαν η κεφαλαιοκρατία και το πολιτικό προσωπικό της.
Η Κυβέρνηση επέβαλε τα "χαράτσια" αυτά τελείως αυθαίρετα και ετσιθελικά, για να ξελασπώσει αυτούς που τα έφαγαν.
Η ΔΕΗ το μόνο που δικαιούται να εισπράττει, είναι το αντίτιμο του καταναλωθέντος ηλεκτρικού ρεύματος και όχι τα αυθαίρετα χαράτσια.
Ήδη κατατέθηκαν στο Συμβούλιο Επικρατείας προσφυγές για ακύρωση λόγω αντισυνταγματικότητας από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και από τον Σύλλογο "Έλληνες Φορολογούμενοι".
Αν η ΔΕΗ επιμείνει να συμπεριλαμβάνει στους λογαριασμούς μαζί με το αντίτιμο του ρεύματος και τα "χαράτσια", τότε δεν θα εισπράξει ούτε τα "χαράτσια" αλλά ούτε και το αντίτιμο του ρεύματος.
Όποιος αποπειραθεί να διακόψει την ηλεκτροδότηση κατοικίας ή καταστήματος, θα μας βρει μπροστά του.
Καλούμε τους εργαζόμενους της ΔΕΗ να συμπαραταχθούν με το Λαό.
Καλούμε όλον τον κόσμο να μην πληρώσει ούτε δεκάρα για τα "χαράτσια".

http://www.gnomihalkidikis.gr Μέσω 3feeet

Δεν υπάρχουν σχόλια: