Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα

 Αγαπητοί συνδημότες,
O Δήμος μας, εκπονεί το Επιχειρησιακό του Πρόγραμμα, στο οποίο αποτυπώνεται η υφιστάμενη κατάσταση και ο στρατηγικός σχεδιασμός, με στόχο τη δημιουργία ενός χρήσιμου εργαλείου ανάπτυξής του με την ανάδειξη των απαραίτητων δράσεων και ενεργειών που οφείλει να προωθήσει.

Η εκπόνηση Επιχειρησιακού Προγράμματος από το Δήμο Αριστοτέλη στοχεύει στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες, την ενίσχυση της αποτελεσµατικότητας και αποδοτικότητας της λειτουργίας του Δήμου, στον περιορισµό της αποσπασµατικής αντιµετώπισης των προβληµάτων, την ενίσχυση της τοπικής δηµοκρατίας και της κοινωνικής συνοχής.

Ο Δήμος Αριστοτέλη θέτει σε δημόσια διαβούλευση το Σχέδιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2012-2014 του Δήμου μας, το οποίο εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο. Το Σχέδιο Επιχειρησιακού Προγράμματος είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου Αριστοτέλη www.dimosaristoteli.gr .

Καλούμε όλους τους Δημότες να καταθέσουν τις προτάσεις του μέχρι τις 09/09/2011. Η κατάθεση των προτάσεων μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: epichirisiako@dimosaristoteli.gr είτε εγγράφως στα Δημοτικά Καταστήματα Ιερισσού, Αρναίας και Μ. Παναγίας.


Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη


ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΣΤ. ΠΑΧΤΑΣ


Και ρωτάω εγώ σαν πολίτης. Έχουμε δημοκρατία στον δήμο Αριστοτέλη; Που δεν μπορούμε να πούμε την γνώμη μας στο δημοτικό συμβούλιο; που μας βρίζουν και μας φέρνουν την αστυνομία; αν το καταφέρουν αυτο (που πολύ αμφιβάλω) μπράβο τους..

Δεν υπάρχουν σχόλια: