Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Απαράδεκτος αντιδήμαρχος του Δήμου Αριστοτέλη!



Απαράδεκτο περιστατικό συνέβη εχθές Παρασκευή 1 Ιουνίου στην Αρναία με πρωταγωνιστές τον αντιδήμαρχο Μοσχόπουλο Βασίλη και δύο υπαλλήλων της καθαριότητας με έναν πολίτη του Δήμου.
Ο γνωστός σε όλους τσιφλίμαγκας Μοσχόπουλος, (τσιφλίμαγκας γιατί νομίζει έχει κάνει τσιφλίκι του τον Δήμο Αριστοτέλη και μάγκας όταν έχει μαζί 400 οργισμένους μεταλλωρύχους) χθες είχε μαζί του δύο υπαλλήλους που ξυλοφόρτωσαν και προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε πολίτη που τόλμησε να διαμαρτυρηθεί για τη μη αποκομιδή των σκουπιδιών.

Συγκεκριμένα ο Σανταβάς Απόστολος διαμαρτυρήθηκε στον αντιδήμαρχο ότι οι υπάλληλοι του απορριμματοφόρου που περνά από το Νεοχώρι συχνά δεν αδειάζουν τον κάδο που βρίσκεται μπροστά στο σπίτι του. Ο εν λόγω αντιδήμαρχος θεώρησε σωστό να παρασύρει
τον πολίτη στις αποθήκες του δήμου, να καλέσει τους υπεύθυνους υπαλλήλους Ζίχναλη Φώτη και Βοστανά Άγγελο ώστε να τους φέρει σε απευθείας αντιπαράθεση. Εκεί στη παρατήρηση του Σανταβά ότι θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να καταγγείλει το γεγονός στις υπηρεσίες του δήμου δέχθηκε την επίθεση των δύο υπαλλήλων την ώρα που βρισκόταν στη θέση του οδηγού χωρίς να έχει την δυνατότητα ν’αμυνθεί. Ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος δεν έκανε καμία ενέργεια για να αποτρέψει το περιστατικό, ούτε να κατευνάσει τους υπαλλήλους που εκείνη την ώρα εκτελούσαν υπηρεσία στον δήμο. Παρά μόνο παρακολουθούσε χαιρέκακα τους τραμπούκους του να δέρνουν έναν ανυπεράσπιστο πολίτη που ¨τόλμησε¨ να διαμαρτυρηθεί.

Το περιστατικό θυμίζει ¨φάρ-ουέστ¨ εν έτη 2012 !!!

Οι ενεργοί πολίτες Δ.Ε Αρναίας εκφράζουμε την ντροπή μας για τον εν λόγω αντιδήμαρχο, πιστεύομε ότι δεν μας αξίζει τέτοια τοπική αυτοδιοίκηση και καλούμε τον κ. Δήμαρχο, να εγκαλέσει σήμερα κιόλας τον Μοσχόπουλο, να ζητήσει να επιστραφεί στον δήμο το λευκό τζιπ που έχει οικειοποιηθεί καθώς και να παύσει των καθηκόντων του τον συγκεκριμένο αντιδήμαρχο που εξακολουθεί και ¨σπέρνει θύελλες¨.

Εσείς τι θα ¨θερίσετε¨ κ. Δήμαρχε?
Υ.Γ. Ο παθών μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου όπου διαπιστώθηκαν θλάσεις και εκδορές και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Έγιναν καταγγελίες σε Δήμο και αστυνομία και η υπόθεση ενδέχεται να ακολουθήσει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Ενεργοί Πολίτες Δημοτικής Ενότητας Αρναίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: