Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΒΟΥΝΟ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΙΩΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - Φωτογραφίες


Σήμερα χιλιάδες κόσμου διαδήλωσαν στο όμορφο βουνό των Σκουριών, προσπαθώντας να αναδείξουν για μία ακόμα φορά την σκανδαλώδη σύμβαση, διά της οποίας το κράτος  ξεπούλησε έναντι «πινακίου φακής» την δημόσια περιουσία. Υπενθυμίζουμε ότι Υπουργός Ανάπτυξης ήταν τότε ο κ. Τσοχατζόπουλος (ο οποίος τώρα είναι «μέσα»), και Υφυπουργός Οικονομικών ήταν ο κ. Πάχτας, ο οποίος εκδιώχθηκε από το ΠΑΣΟΚ και δεν τον ξαναπαίρνουν και γνωρίζουν πολύ καλά το γιατί. Ενώ το κράτος δεν έχει να πληρώσει φύλακες για τα αρχαιολογικά μουσεία και δεν πληρώνει τα φάρμακα των πολιτών, σήμερα είχε πλήθος διμοιριών ΜΑΤ που φύλαγαν χώρους που «ανήκουν» σε ιδιωτική εταιρεία.
«Συγχαρητήρια» στους ξεπουλητές της δημόσιας περιουσίας και στους φύλακες των ιδιωτικών εταιρειών και συμφερόντων.
Οι χιλιάδες κάτοικοι σήμερα μέσα στο πανέμορφο βουνό των Σκουριών έδωσαν υπόσχεση και μήνυμα να αγωνισθούν, ώστε να βγει στο φως το μεγάλο σκάνδαλο της σύμβασης μεταβίβασης των μεταλλείων Κασσάνδρας, να καταδειχθεί το πόσο ζημιώθηκε το δημόσιο, πόσα εκατομμύρια ευρώ αντί
να πάνε στο δημόσιο ταμείο πήγαν αλλού·  να αποδείξουν ότι τα σκάνδαλα Siemens, υποβρύχια, ομόλογα, χρηματιστήριο κ.λ.π. ωχριούν μπροστά στο σκάνδαλο αυτής της μεταβίβασης, και όλα τα ΜΜΕ σιωπούν.
Οι χιλιάδες κάτοικοι σήμερα ευρισκόμενοι στο όμορφο βουνό των Σκουριών, έδωσαν υπόσχεση ότι δεν θα σταματήσουν τον αγώνα τους έως ότου δουν αυτούς που μεθόδευσαν αυτή την σκανδαλώδη σύμβαση μεταβίβασης, να συγκατοικούν με τον κ. Τσοχατζόπουλο. Οι κάτοικοι δεν θα σταματήσουν τον αγώνα τους μέχρι να φύγουν από την περιοχή τους όλοι αυτοί που συμμετείχαν συνειδητά στο φάγωμα της δημόσιας περιουσίας και συνέβαλαν στην πτώχευση της πατρίδας μας, στην πτώχευση του λαού, στην υποθήκευση κάθε περιουσιακού εθνικού στοιχείου, στην υποθήκευση της εθνικής μας κυριαρχίας.  Το «φαγοπότι» έχει τελειώσει, τώρα οι τρώγοντες υπουργοί μπαίνουν στην φυλακή μαζί με τις οικογένειές τους και κάνουν απεργία πείνας. Ας ετοιμάζονται και άλλοι υπουργοί και υφυπουργοί για άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών, για εξεταστική επιτροπή και για Κορυδαλλό.
Τα ψέματα τελείωσαν. Το κλέψιμο τελείωσε. Τώρα θα πληρώσουν με φυλακή οι ξεπουλητές του κράτους. Η λαϊκή παροιμία λέει: «όλα εδώ πληρώνονται». Ας μην ανησυχούν ότι άργησε η σειρά τους, καθώς η λαϊκή παροιμία λέει: «η καλή δουλειά αργεί να γίνει».

1 σχόλιο:

nikos είπε...

Η ΣΚΟΥΡΙΕΣ , έγιναν για όλους μας ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΓΩΝΑ, γιατί έστειλαν στο διάολο τα κόμματα του δικομματισμού και.. τους τοπικούς ΕΦΙΑΛΤΕΣ τύπου ΑΡ.Παχτας !!!!!