Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Χαλκιδική. Στα λευκά ο Νομός. Μικρής έκτασης προβλήματα (Ζωντανή σύνδεση)


Μικρής έκτασης είναι τα προβλήματα που δημιούργησε η χιονόπτωση που σημειώνεται από εχθές την νύχτα στη Χαλκιδική. Με εντολή του Αντιπεριφερειάρχη κ. Ιωάννη Γιώργου είχαν τεθεί σε επιφυλακή οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας και από τις 10 τη νύχτα άρχισαν να επιχειρούν στα οδικά δίκτυα που παρουσίαζαν πρόβλημα, συνολικά δέκα επτά μηχανήματα εκχιονισμού. Οι κεντρικοί οδικοί άξονες κρατήθηκαν ανοιχτοί και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά. Με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους:
  • Αρναίας – Νεοχωρίου – Στρατωνίου
  • Αρναίας – Βαρβάρας
  • Ταξιάρχη – Αρναίας
  • Ταξιάρχη Πολυγύρου σε ορισμένα τμήματα
  • και από τη διασταύρωση του δρόμου Πολυγύρου - Θεσσαλονίκης προς τον Βάβδο.

Το Στρατώνι Χαλκιδικής στις 9:33
Μηχανήματα της Π.Ε.Χ. επιχειρούν επίσης στο οδικό δίκτυο Ν. Μουδανιών – Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο τμήμα Κ. Καλλικράτειας – Λακκώματος.
Τα σχολεία όλων των βαθμίδων λειτουργούν κανονικά σε όλους τους Δήμους, πλην του Δήμου Αριστοτέλη τα οποία παραμένουν κλειστά.
Επειδή η χιονόπτωση συνεχίζεται στα κεντρικά και τα βόρεια της Χαλκιδικής το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε.Χ.συστήνει στους οδηγούς να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση.

Ζωντανή σύνδεση με το Στρατώνι Χαλκιδικής κάντε κλικ εδώ
Ζωντανή σύνδεση με τον κόμβο των Νέων Μουδανιών


Δεν υπάρχουν σχόλια: