Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Λαϊκή Συνέλευση στο Χοροστάσι στη Μ. Παναγια για πολοστή φορά

Οι Μεγαλοπαναγιώτες για πολλοστή φορά τον τελευταίο καιρό, έκαναν λαϊκή συνέλευση στο Χοροστάσι. Προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ "Αλήθεια" και κάποια λεπτά μόνο με εκρήξεις, σαν αυτές που θέλουν να κάνουν στις "Σκουριές". Ο κόσμος παρακολουθούσε άλαλος τις εκρήξεις κι όταν ειπώθηκε ότι έτσι θα είναι και σε εμάς, ξεσηκώθηκε. Ζητάνε να βάλουν υπογραφές, ζητάνε τις αρχές, ζητάνε να γίνει κάτι δίνοντας με ευχαρίστηση τον οβολό τους για ότι χρειαστεί. Άρχισαν να μιλάνε πολλοί στο μικρόφωνο και να ζητάνε απαντήσεις. Έχει κάποιος από την δημοτική αρχή , την ευθιξία να τους απαντήσει; Σε λίγο θα σας φτύνουν και θα νομίζετε ότι βρέχει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι να τις κανεις τις υπογραφες?Ολοι ξερουν πως τουλαχιστον το 75% στην Μεγαλη Παναγια ειναι κατα.
Με τις υπογραφες δεν θα υπαρχει πραγματικη αποτυπωση της θελησης του κοσμου,γιατι καποιοι ειτε απο φοβο ειτε να μην χαλασουν τον "αραβωνιαστικο της ξαδερφης τους η τον γαμπρο του συμπεθερου θα αποφυγουν να υπογραψουν,ενω ειναι κατα επειδη φυσικα γνωριζουν τις συνεπειες που θα εχει μια τετοια δραστηριοτητα στην περιοχη τους.
Δες τα ψηφισματα του πολιτιστικου συλογου,του συλογου των επαγγελματιοβιοτεχνων,του συλογου γοννεων και κηδεμονων.Εκει που η ψηφοφορια εγινε με την μεθοδο της καλπης (μυστικη)αποτυπωνεται καθαρα πως ο κοσμος την συντρειπτικη πλειοψηφια ειναι κατα.
Αν θελεις κοιταξε και το αποτελεσμα των τελευταιων εκλογων στην Μεγαλη Παναγια οπου κι εκει ο κοσμος παρ'οτι παραπλανηθηκε γιατι οι υποψηφιοι δημοτικοι συμβουλοι "φωναζαν" πως δεν θα γινει ανοιχτη εξορυξη και πως αν γινει,αυτοι πρωτοι θα αντιδρασουν,δειχνει καθαρα οτι ο κοσμος ειναι κατα.
Δες επισης και την ομοφωνη αποφαση του Καποδιστριακου Δημου Παναγιας.
Τελος τελος αν εχουν κοτσια ας κανουν αν τολμουν Δημοψηφισμα.