Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Σάββατο 13/4: Όλη η Ελλάδα ένα μεγάλο γαλατικό χωριό


Από την Αλεξανδρούπολη στο Ηράκλειο, από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, από την Ιερισσό σε όλη την Ελλάδα: Αύριο, Σάββατο, η χώρα μας γίνεται ένα μεγάλο, ανυπότακτο γαλατικό χωριό. Ανυπότακτο ενάντια στους κατακτητές: την Eldoradο, το... μπομπολιστάν, την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό – Καίσαρα. Μετά και τα τελευταία έκτροπα των "λεγεωνάριων" του Νίκου Δένδια, τις εισβολές στα σπίτια των κατοίκων της Ιερισσού τα ξημερώματα της Τετάρτης, Επιτροπές Αλληλεγγύης στον αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής από όλη την Ελλάδα αποφάσισαν να
προχωρήσουν σε δράσεις διαμαρτυρίας και ενημέρωσης/ ευαισθητοποίησης των πολιτών.
Όπως χαρακτηριστικά τονίζει το κάλεσμα των Επιτροπών Αγώνα Ενάντια στα Μεταλλεία Χρυσού: "Πολίτη αυτής της χώρας είναι πλέον ξεκάθαρο ότι μοναδικός και κυρίαρχος στόχος είναι η τρομοκράτηση – όχι απλά των κατοίκων της Χαλκιδικής – αλλά ολόκληρης της Ελλάδας! Στο όνομα της δήθεν ανάπτυξης ξεπουλάνε τη φύση, το δάσος, το νερό, ξεπουλάνε τη ζωή μας!"

Στην Αλεξανδρούπολη

Η Αλεξανδρούπολη συμμετέχει στην πανελλαδική κινητοποίηση υπέρ του αγώνα της Χαλκιδικής αλλά και ολόκληρης της Βόρειας Ελλάδας ενάντια στην καταστροφή από τις εξορύξεις χρυσού. Στην κινητοποίηση - εκστρατεία ενημέρωσης με μουσικό φόντο καλεί η Διανομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης Έβρου Κατά της Εξόρυξης και Μεταλλουργίας Χρυσού.
Στις 12μ., έξω από το Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης.

http://anti-typos.blogspot.gr/2013/04/134.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: