Τρίτη 22 Μαΐου 2012

“Χρυσός στη Βόρεια Ελλάδα – Ευλογία και Κατάρα”: Ημερίδα Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ. – Aφίσα και πρόγραμμα


Η Κοσμητεία της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. διοργανώνει Ημερίδα με θέμα:
“Χρυσός στη Βόρειο Ελλάδα – Ευλογία και Κατάρα”

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012, ώρα 11:00΄, Αίθουσα Τελετών Α.Π.Θ.
https://stratoniki.files.wordpress.com/2012/05/poster.jpg?w=462&h=326

Λήγουν σύντομα οι αιτήσεις για τα επιδοτούμενα σεμινάρια υπολογιστών (25 Μαΐου)


Λήγει στις 25 Μαΐου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα κατάρτισης σε Βασικές Δεξιότητες Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) με τη χρήση επιταγής κατάρτισης (training voucher). Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ανέργους, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να καταρτιστούν σε βασικές δεξιότητες χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών σε πιστοποιημένα ΚΕΚ, λαμβάνοντας εκπαιδευτικό επίδομα.
Κάθε ωφελούμενος άνεργος θα παραλάβει Επιταγή Κατάρτισης οικονομικής αξίας 700 ευρώ, η οποία ενσωματώνει την αμοιβή του ΚΕΚ για τις υπηρεσίες που παρέχει, καθώς και για τις υπηρεσίες πιστοποίησης των γνώσεων. Κάθε ωφελούμενος, αφού ολοκληρώσει το πρόγραμμα κατάρτισης και κατόπιν συμμετοχής του στη διαδικασία πιστοποίησης των δεξιοτήτων του, δικαιούται να λάβει εκπαιδευτικό επίδομα, το οποίο έχει συνολική αξία πεντακόσια (500) ευρώ.
Οι άνεργοι θα επιλεγούν αυτόματα και με συγκεκριμένα κριτήρια (ηλικία και διάρκεια ανεργίας), με προτεραιότητα στους ανέργους νέους και στους ανέργους άνω των 55 ετών. Μόλις ολοκληρωθεί η κατάρτιση του μητρώου ωφελουμένων, αυτό θα αναρτηθεί στο website του προγράμματος. Τα κριτήρια επιλογής των ανέργων που θα εγγραφούν στο

Η πορεια της Εικονας(με τον Γιώργο Αρσένη)

Ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Πολυγύρου, παρουσιάζει την εκδήλωση "Η πορεία της Εικόνας", η οποία αναφέρεται στην ιστορία της Αγιογραφίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Συλλόγου (περιοχή Κέντρου Νεότητας), στις 26 Μαίου 2012, και ώρα 20:00 και αποτελεί την λήξη της έκθεσης Αγιογραφίας που ήδη υπάρχει. Ομιλητής θα είναι ο κ.Αρσένης Γεώργιος, απόφοιτος της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών.

www.eikastikontexnon.blogspot.com

Επιτροπή αλληλεγγύης στη Χαλικιδική - Αττική ενημερωτικά δελτία




Επιτροπή αλληλεγγύης στη Χαλκιδική (Αττική)


μεταλλευτικές δραστηριότητες - ενημερωτικό δελτίο 3 - (20/5/2012)


1. Δελτίο τύπου επιτροπών αγώνα Χαλκιδικής για την Πρωτομαγιά

2. Σκουριές: οι παρανομίες από την ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ συνεχίζονται …

3. Eύλογα ερωτήματα προς την κ. Μαργαρίτα Καραβασίλη για τη “χρυσή επένδυση” της Χαλκιδικής


5. Τη Δευτέρα 14/5, συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, χωρίς να παρθεί