Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Μι Λα Ρε Σι


Μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, θεωρούμε υποχρέωση μας να απευθύνουμε κάλεσμα ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ σε Συνάντηση. Η συζήτηση θα αφορά στα Μεταλλεία Χαλκιδικής (και όχι μόνο).

Σήμερα, Παρασκευή 23 Μαρτίου στις 19.00 ας ξεκινήσουμε τη συζήτηση επί του θέματος στην Κεντρική Πλατεία Νέων Μουδανιών και να ορίσουμε τη θέση μας και τον τρόπο αντίδρασης μας. Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη.
Με εκτίμηση,

ΣΥΛΛΟΓΟΣ Μι Λα Ρε Σι
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Κίνηση Αλληλεγγύης




            Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, δεν επιτρέπει ούτε οίκτο, ούτε λύπηση. Ζητάει απλώς τη στήριξη όλων μας, σε μια δύσκολη στιγμή, που ο καθένας μας εύκολα θα μπορούσε να βρεθεί, ειδικά στις μέρες που διανύουμε.
            Για το λόγο αυτό, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιοκάστρου σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση «ΑΡΤΟΣ-ΔΡΑΣΗ», αποφάσισε να απευθύνει μια ανοιχτή πρόσκληση σ’ αυτούς που φτάνει το κάλεσμα των ΑΗΔΟΝΙΩΝ.
            Αρχίζει να συγκεντρώνει τρόφιμα που δεν απαιτούν συντήρηση, καθώς και μεταχειρισμένα ρούχα, υποδήματα, κλινοσκεπάσματα κλπ, σε καλή κατάσταση.
            Για όσους θέλουν να βοηθήσουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με τους: Νικόλαο Βαβδινό στο             6947 269791      , Αθανάσιο Γραμμένο στο             6978 770672       και Γεώργιο Δρούγκα στο             6948 216193      .
            Όσοι έχουν τη δυνατότητα, μπορούν να φέρνουν τις προσφορές τους στο χώρο του συλλόγου, διαφορετικά, μπορούμε να τα παραλαμβάνουμε εμείς, από τον χώρο τους.
            Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη στην αντιμετώπιση της κρίσης, που φέρνει αρκετούς συνανθρώπους μας, στα όρια της ανέχειας και της επιβίωσης.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Συντονιστικό Επιτροπών Αγώνα εναντίον των νέων μεταλλευτικών δραστηριοτήτων και μεταλλουργιών χρυσού



Ιερισσός 22 Μαρτίου 2012
Οι κάτοικοι της Β. Χαλκιδικής δεν τρομοκρατήθηκαν από την δολοφονική επίθεση των τραμπούκων της "Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.". Συνεχίζουν με μεγαλύτερο πάθος το αγώνα τους για τη σωτηρία του τόπου τους από τους χρυσοθήρες.
Ήδη από χθες το Δημαρχείο του Δήμου Αριστοτέλη στην Ιερισσό τελεί υπό κατάληψη με μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων. Ο αγώνας κλιμακώνεται με συναυλία συμπαράστασης-διαμαρτυρίας το Σάββατο βράδυ στην Ιερισσό και με αποκορύφωμα δυναμικόΣΥΛΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ την ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ μετά την παρέλαση.

«Ο Πολύγυρος μέσα από τα μάτια των παιδιών»



Έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας
των μαθητών – μαθητριών
των Τριών
Δημοτικών Σχολείων Πολυγύρου

Με αφορμή την έκθεση του
Συλλόγου Εικαστικών Τεχνών Πολυγύρου
με θέμα: «Ο Πολύγυρος», τα παιδιά είδαν, εμπνεύστηκαν,
ζωγράφισαν και φωτογράφισαν τον τόπο τους.
Λειτουργία: 27-29 Μαρτίου 2012
Α΄ - Β΄ - Γ΄ τάξη
ώρες 6:30 - 8:30 μ.μ. και

2- 4 Απριλίου 2012
Δ΄ - Ε΄ - ΣΤ΄ τάξη
Ώρες 6:30 – 8:30 μ.μ.
Χώρος: Αίθουσα Συλλόγου Εικαστικών Τεχνών Πολυγύρου
(έναντι ιερού ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρος)

www.eikastikontexnon.blogspot.com