Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Silver alert


 Προσοχή:

Τηλ:  210-3385231 -2 

Αν δεχτείτε κλήση από αυτό τον αριθμό, ΜΗΝ -   επαναλαμβάνω   -  ΜΗΝ απαντήσετε.  

Εχουν βάλει κόσμο στο  Μαξίμου να παίρνει στην τύχη νούμερα.  

Ο πρώτος ανυποψίαστος που θα απαντήσει, γίνεται αυτομάτως πρωθυπουργός.

   διαδώστε το.

Ο βασιλιάς!!!!!!!

Παπαρήγα: Μάλλον δεν έδωσαν κάποιο υπουργείο στον Καρατζαφέρη



Παπαρήγα: Μάλλον δεν έδωσαν κάποιο υπουργείο στον Καρατζαφέρη
Η κ. Παπαρήγα πριν από λίγο έκανε δηλώσεις σχετικά με την αποχώρηση του κ. Καρατζαφέρη από το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών:
«Καλά να πάθουν, τον έχουν συγκολλητική ουσία. Ενδεχομένως δεν του έδωσαν κανένα υπουργείο»

www.tsantiri.gr

Σαμαράς προς Παπανδρέου: Στηρίζω όποιον προτείνετε για πρωθυπουργό

«Δεν έχω πρόβλημα να υποστηρίξω είτε τον κ. Παπαδήμο είτε τον κ. Πετσάλνικο ούτε οποιονδήποτε άλλον προτείνετε» δήλωσε σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ ο Αντώνης Σαμαράς απευθυνόμενος στον κ. Παπανδρέου κατά την κρίσιμη συνεδρίαση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σημειώνεται ότι ο διαφαινόμενος αποκλεισμός της υποψηφιότητας Παπαδήμου για τη θέση του πρωθυπουργού στη νέα κυβέρνηση έχει προκαλέσει αντιπαράθεση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

«Δεν τον ήθελε η ΝΔ", υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ. «Αν τον πρότειναν, η ΝΔ θα έλεγε ‘ναι’», απαντά ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Μιχελάκης.

Στην πιθανότητα πρωθυπουργίας του Φίλιππου Πετσάλνικου αντιδρούν τόσο οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες.

«Λυπάμαι εξαιρετικά σε τέτοιες στιγμές να παίζονται παιχνίδια τακτικής από τους κ. Παπανδρέου και Σαμαρά και συμπαρασύρουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας». Αυτή την δήλωση έκανε οργισμένος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αποχωρώντας από το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών που διεξάγεται στο Προεδρικό Μέγαρο. 



http://www.skai.gr

Αποχώρησε ο Καρατζαφέρης – Κατηγόρησε Παπανδρέου – Σαμαρά για απαράδεκτη τακτική



Αποχώρησε ο Καρατζαφέρης – Κατηγόρησε Παπανδρέου – Σαμαρά για απαράδεκτη τακτική
Πριν από λίγο, ο κ. Καρατζαφέρης αποχώρησε εκνευρισμένος από την συνάντηση του με τους Παπανδρέου – Σαμαρά – Παπούλια. Μάλιστα, κατηγόρησε τους Παπανδρέου – Σαμαρά ότι παίζουν πολιτικά παιχνίδια εις βάρος του ελληνικού λαού , συμπαρασύροντας μαζί τους και τον κ. Παπούλια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε αποχωρώντας  «πως ήμουν κλεισμένος σε ένα δωμάτιο μόνος μου και σε ένα άλλο οι Παπανδρέου – Σαμαράς – Παπούλιας. Απαράδεκτη τακτική»
Τέλος, τόνισε ότι ο ίδιος προτιμούσε για πρωθυπουργό τον κ. Παπαδήμο.

www.tsantiri.gr

Ο Φίλιππος Πετσάλνικος ορίζεται ως πρωθυπουργός


Ο Φίλιππος Πετσάλνικος ορίζεται ως πρωθυπουργός
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, νέος πρωθυπουργός θα είναι ο νυν πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος. Από τη ΝΔ, αναμένεται να διορισθεί κορυφαίος υπουργός ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενώ ο καθηγητής Οικονομίας Γιάννης Μουρμούρας, σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά, θα είναι αναπληρωτής του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου. Στην κυβέρνηση θα συμμετέχουν και δύο υπουργοί από το ΛΑΟΣ.
Ο κ. Λουκάς Παπαδήμος απέρριψε πρόταση να αναλάβει τη θέση αντιπροέδρου και υπουργού Εξωτερικών.
www.kathimerini.gr

Α.Παπαρήγα: Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι χειρότερη τη ζωή του λαού



Σε ομιλία της η Αλέκα Παπαρήγα υποστήριξε ότι οι τελευταίες εξελίξεις συνιστούν μια νέα φάση στον αγώνα των εργαζομένων.

Για την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να προκηρύξει δημοψήφισμα η γ.γ. του ΚΚΕ είπε ότι «ίσως δεν είναι μια εντελώς επιπόλαια ενέργεια όπως εμφανίζεται. Ανεξάρτητα όμως από το γιατί την έκανε αυτό που έχει σημασία είναι ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ γνώριζε πολύ καλά ότι η κρίση βαθαίνει στην ευρωζώνη».



Η γ.γ. του ΚΚΕ υποστήριξε ότι αμέσως μετά τις αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου που κατέληξαν στην

Αποχαιρετιστήριο διάγγελμα Παπανδρέου: «Επιλογή ιδιαίτερα θεσμική»


«Αν τώρα δεν υπήρχε η συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων στη μεγάλη κρίση, πότε θα υπήρχε; Σήμερα κάνουμε πράξη το αυτονόητο με μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας.
Σήμερα παρά τις διαφορές αφήνουμε στην άκρη τις άγονες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις, η κυβέρνηση αυτή υπερβαίνει κόμματα και προσωπικές προκαταλήψεις. Η επιλογή του προσώπου του πρωθυπουργού είναι ιδιαίτερα θεσμική. Πήρα την απόφαση με μόνο γνώμονα το μέλλον του τόπου με στόχο να συμβάλλω και σε μια νέα πολιτική νοοτροπία Σήμερα ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να εγγυηθούμε πως θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο.
Σε ένα σύντομο απολογισμό που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου στο διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό είπε «Αυτά τα δύο χρόνια ακόμη και με αστοχίες, αποφύγαμε τη χρεοκοπία. Θα είμαι δίπλα στο

ΠΑΣΟΚ


Ο «πόλεμος» των ονομάτων για το Υπουργείο Οικονομικών



Ο «πόλεμος» των ονομάτων για το Υπουργείο Οικονομικών
Ήταν κάτι παραπάνω από πολύπλοκο το παζάρι, το οποίο «παίχτηκε» τα τελευταία 24ωρα, σχετικά με τη σύνθεση του οικονομικού επιτελείου της νέας κυβέρνησης.
Κάθε φορά που άλλαζε το όνομα του πιθανούυποψηφίου πρωθυπουργού, άλλαζε μαζί και η σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου και νέα ονόματα «πηγαινο-έρχονταν» σε θέσεις-κλειδιά του κτιρίου της οδού Νίκης.
Μεταξύ αυτών που ακούστηκαν περισσότερο τις τελευταίες ώρες, συμπεριλαμβάνονται κατ’ αρχήν εκείνα του κ. Βασίλη Ράπανου, προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας, του κ. Γιάννη Στουρνάρα, διευθυντή του ΙΟΒΕ, του κ. Βαγγέλη Βενιζέλου, με τη λογική ότι παραμένει, εφόσον ο νέος πρωθυπουργός είχε περισσότερο

Μπακογιάννη: Θέλουμε έναν τεχνοκράτη, όχι αχυράνθρωπο, ούτε μαριονέτα



«Οι αρχηγοί των δύο μεγάλων κομμάτων αντί να σώσουν τη χώρα, την οδηγούν στην καταστροφή», δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντ. Μπακογιάννη, επικρίνοντας τους χειρισμούς Παπανδρέου και Σαμαρά.
«Η χώρα χρειάζεται ισχυρό πρωθυπουργό εντός και εκτός για ν’ αποκαταστήσει τη χαμένη αξιοπιστία της. Δεν μπορούν να συνεχιστούν τα κομματικά ή πολιτικά παιχνίδια. Είναι απαράδεκτο. Αν μέχρι σήμερα το απόγευμα μέχρι τις πέντε δεν υπάρξει πρωθυπουργός, την ευθύνη θα την έχουν εκείνοι που μέσω της αδράνειας ή λόγω σκοπιμότητας τινάζουν τη χώρα στον αέρα. Θέλουμε έναν τεχνοκράτη, όχι αχυράνθρωπο, όχι μαριονέτα. Όλο το παιχνίδι είναι ντροπή», σχολίασε η πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥ.
«Πρέπει να μπορούμε να κοιτάζουμε το λαό στα μάτια. Όποιος πιστεύει σε σκοπιμότητα είναι βαθιά νυχτωμένος», κατέληξε η Ντ. Μπακογιάννη.

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Στις 5.00 το απόγευμα το ραντεβού Παπανδρέου - Παπούλια, μετέδωσε ο Αντ. Φουρλής

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ιωάννης Κουκιάδης ο νέος μας Πρωθυπουργός (;)



O πρόεδρος του (αποτυχημένου μέχρι στιγμής) Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου αλλά και κολλητός του Βενιζέλου, Ιωάννης Κουκιάδης θα είναι κατά πάσα πιθανότατα ο νέος μας Πρωθυπουργός.

Αυτη την στιγμή υπάρχει επικοινωνία μεταξύ Παπανδρέου και Σαμαρά...
προκειμένου να υπάρξει η τελική συμφωνία για τον κ. Κουκιάδη.

Ο Λουκάς Παπαδήμος φαίνεται οτι 'φαγώθηκε' απο τον Μπένι αφού η νέα Κυβέρνηση φαίνεται οτι θα είναι καθαρά ΒενιζελοΣαμαρική χωρίς καμμία συμμετοχή του ΓΑΠ.

Το βιογραφικό του κ. Κουκιάδη:

Επαγγελματική, ακαδημαϊκή εξέλιξη και λοιπές δραστηριότητες:

Γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 1940 στο

Η Ελλάδα έβαλε στο φέρετρο της την επιγραφή του Δ.Ν.Τ



Η χώρα βουλιάζει , η ανεργία αυξάνεται και τα μεσαία και κατώτερα κοινωνικά στρώματα πλήτονται σε τέτοιο σημείο οπου σε λίγο ολοι θα βιώνουμε μια κοινή σχέση καταπίεσης. Το ΔΝΤ, η ευρωπαϊκή τράπεζα και οι παρατρεχάμενοι τους δεν έχουν σκοπό να μας βοηθήσουν αλλα να αρπάξουν ότι απέμεινε απ το πτώμα της Ελλάδας. Μας βλέπουν ως αριθμούς. Γι αυτούς είμαστε το 3% της οικονομίας της ευρωπαικής ένωσης, δηλαδή ένα αστείο ποσό το οποίο όμωςαν πτωχεύσει θα συμπαρασύρει την υπόλοιπη ευρώπη.
Η Ελλάδα αυτή την στιγμή, αν δεν είναι ήδη, τείνει να γίνει προτεκτοράτο της Αμερικής. Το πρόβλημα, δεν είναι πως δεν αποφασιζουμε εμείς αλλα το ότι δεν αποφασίζουν ουτε καν αυτοί που εκλέξαμε.Η λήψη των αποφάσεων ανήκει σε άτομα πέρα και πάνω απο μας, στην τρόικα,τους οικους αξιολόγησης, το ευρωπαικό ταμείο στήριξης, τους δανειστές.Αν δεν καταλάβουμε την επικινδυνότητα

Ούστ Ρε(ν)



Θέλουμε και τα τραβάμε, καμία αντίρρηση, όμως το να ανεχώμαστε τέτοια ξευτίλα με δηλώσεις σαν τις χθεσινές του Όλι Ρεν ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.
Και για να είμαστε ειλικρινείς θα γράψουμε το εξής: Μπορεί αυτά που λέει ο Όλι Ρεν να είναι ρεαλιστικά, να προβλέπονται, να είναι συγκεκριμένες προϋποθέσεις, να εφαρμόζονται (όπως π.χ. στην Πορτογαλία) κλπ κλπ, δεν είναι όμως ύφος αυτό με το οποίο απευθύνεται ο Όλι Ρεν στην Ελλάδα και στους Έλληνες.
Στο κάτω-κάτω......ένας επι συμβάση ορισμένου χρόνου μεγαλουπάλληλος της Ευρωπαικής Ένωσης είναι ο συγκεκριμένος “κύριος”, που αν και δεν είχε καμιά προηγούμενη εμπειρία ούτε ως Υφυπουργός στη χώρα καταγωγής του (Φινλανδία), κάτι άλλο είχε (...) και πήρε τη θέση του...

Ούτε σε υπηκόους του απευθύνεται, ούτε είναι Επίτροπος σε αποικία για να έχει αυτό το υφάκι όταν μιλά για θέματα εμπιστοσύνης απέναντι σε μια χώρα ισότιμο κράτος-μέλος του εργοδότη του, δηλαδή της Ευρωπαικής Ένωσης.
Κάποιος πρέπει να το το πεί αυτό και κάποιος πρέπει ενδεχομένως να θέσει και θέμα μομφής για το ύφος του, αν βέβαια διαθέτουμε ως Ελλάδα πολιτικούς που θα είχαν τα κότσια να το κάνουν.
Η άποψη του ελληνικού λαού πάντως απέναντι στον κυρ-Επίτροπο (εξαιρουμένων των αρχολίπαρων που λέει και ο Καρατζαφέρης) είναι δεδομένη και αποδίδεται στον τίτλο του σχόλιου...

http://katestimeno.blogspot.com/

Καταρρέει η Ιταλία μαζί με τον Μπερλουσκόνι



Καταρρέει η Ιταλία μαζί με τον Μπερλουσκόνι
Την πρόθεσή του να μη θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την πρωθυπουργία της Ιταλίας εξέφρασε σήμερα ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μετά την απώλεια της πλειοψηφίας, χθες, στο ιταλικό Κοινοβούλιο.
Την απόφασή του μάλιστα ανακοίνωσε ο ίδιος σε συνομιλία του με τον διευθυντή της εφημερίδας La Stampa, τοποθετώντας χρονικά τις εκλογές στο Φεβρουάριο, ενώ υποψήφιος θα είναι ο γραμματέας του Pdl και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Αντζελίνο Αλφάνο.
Πάντως, το κύμα φυγής των επενδυτών από τα ιταλικά κρατικά ομόλογα προκαλεί έντονες αμφιβολίες για τις δυνατότητες της χώρας να ανακάμψει από την

Νέος πρωθυπουργός, νέα κυβέρνηση


Ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Άγγελος Τόλκας αποκάλυψε πριν από λίγα λεπτά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ότι στις 12 το μεσημέρι θα ανακοινωθεί ο νέος πρωθυπουργός της νέας κυβέρνησης.

Παρά τη δήλωση αυτή ωστόσο, οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται μέχρι νεωτέρας και έτσι, δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση στις 12 η ώρα.

Όπως έχει ανακοινωθεί από  το διευθυντή του γραφείου Τύπου  του Πρωθυπουργού, Κ. Γιώργο Ελενόπουλο, σήμερα το μεσημέρι ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, θα επισκεφθεί τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, ενώ αμέσως μετά θα συγκληθεί το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών.

Χαλκιδική. ΕΛΜΕ: ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ! (οδηγίες)



Συνάδελφοι !
Το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει μια πρωτοβουλία πανελλαδικά, «κυρίως Δήμων» ενάντια στο ειδικό τέλος ακινήτων που επιβάλλει ΠΑΡΑΝΟΜΑ η κυβέρνηση μέσω της ΔΕΗ. Εμείς σαν κλάδος από την αρχή καταγγείλαμε όλα αυτά τα φορομπηχτικά μέτρα.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ! Πρακτικά σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει τρόπος να πληρώσουμε μόνο το ποσό που αντιστοιχεί στη ΔΕΗ και στο ΔΗΜΟ και όχι το «χαράτσι» κάνοντας τα παρακάτω:


Πάτε σε ΑΤΜ μιας τράπεζας (συμβαλλόμενη με την ΔΕΗ) π.χ. Αγροτική, με το λογαριασμό της ΔΕΗ και με τον 12ψηφιο κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής, ο οποίος αναφέρεται στο λογαριασμό του ρεύματος (στη σελίδα 2-2) . Εννοείται ότι στην τράπεζα που θα επιλέξετε, διατηρείτε τραπεζικό λογαριασμό «συνδεδεμένο» με την κάρτα σας.
Ακολουθείτε τις οδηγίες του μηχανήματος, δηλαδή : Συνδέεστε με το ΑΤΜ , επιλέγετε :”άλλες συναλλαγές” “πληρωμές ΔΕΚΟ”, “ΔΕΗ”, πληκτρολογείτε μόνο το άθροισμα «όλων των άλλων εκτός από το χαράτσι» του λογαριασμού.

Παίρνετε την απόδειξη σας και έτσι έχετε τακτοποιήσει την οικονομική σας υποχρέωση προς την ΔΕΗ, η οποία , δεν δικαιούται , σε καμία περίπτωση να κόψει το ρεύμα γιατί , το μηχανογραφικό σύστημα της ΔΕΗ «βλέπει» ότι εξοφλήσατε τη νόμιμη , προς την ΔΕΗ , οφειλή σας.
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ θα αναλάβει πρωτοβουλία να συντονιστεί και με άλλους φορείς ώστε να υπάρξει νομική κάλυψη(ασφαλιστικά μέτρα κα.) σε περίπτωση που επιχειρηθεί από την ΔΕΗ να κοπεί το ρεύμα σε συναδέλφους.

3feeet.blogspot.com