Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Fuck you!!!

Πάνε να κουκουλώσουν το σκάνδαλο των Σπετσών

Πιέσεις ώστε να συγκαλυφθεί το μείζονος ενδιαφέροντος σκάνδαλο της απώλειας κρατικής δασικής περιοχής στις Σπέτσες υπέρ εφοπλιστικών συμφερόντων ασκούνται από σήμερα το πρωί εκ μέρους του υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το protothema.gr, εσπευσμένα κλήθηκε από την Γραμματεία Δασών ο Δασάρχης Πόρου κ. Καλπαξίδης, ο άνθρωπος δηλαδή που αποκάλυψε με τις θεσμικές του παρεμβάσεις και την παραπομπή στη Δικαιοσύνη των υπαιτίων, το οικολογικό έγκλημα που επιχειρηματικά συμφέροντα επιχειρούν.

Πιο συγκεκριμένα, με την υπόθεση ασχολήθηκε σήμερα το πρωί και ο Περιφερειάρχης κ. Λιακόπουλος με τον γραμματέα του κ. Άνδρο (γνωστός για τις φιλικές του σχέσεις με τον

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ: Ομάδες περιφρούρησης να μην κοπεί το ρεύμα


Από σήμερα Δευτέρα η ΔΕΗ θα προσπαθήσει να εκτελέσει τις πρώτες 20.000 εντολές διακοπής ρεύματος λόγω άρνησης πληρωμής των λογαριασμών που συμπεριλαμβάνουν το χαράτσι για τα σπίτια.
Από σήμερα Δευτέρα 16/1 η ΔΕΗ θα προσπαθήσει να εκτελέσει τις πρώτες 20.000 εντολές διακοπής ρεύματος λόγω άρνησης πληρωμής των λογαριασμών που συμπεριλαμβάνουν το χαράτσι για τα σπίτια. Η ΓΕΝΟΠ –ΔΕΗ http://www.genop.gr/ με ανακοίνωσή της καλεί τα μέλη της τεχνικούς να αρνηθούν την εκτέλεση των εντολών διακοπής και τους προτρέπει μαζί με κάθε συλλογικότητα που αντιστέκεται στην επιβολή του χαρατσιού να οργανώσουν ομάδες αλληλεγγύης και περιφρούρησης προκειμένου να εμποδίσουν ιδιώτες εργολάβους που θα προσπαθήσουν, πιθανόν, να εκτελέσουν τα «εντάλματα».
Από τα στοιχεία που έχει δώσει η ΔΕΗ στη δημοσιότητα 1.500.000 λογαριασμοί δεν έχουν

Siemens: Χρηματιστές και πρώην στελέχη του ΟΤΕ καλούνται σε απολογία

Οκτώ νέες κλήσεις σε απολογία θα αποστείλουν τις επόμενες ημέρες οι εφέτες ανακριτές που ερευνούν τα λεγόμενα «μαύρα ταμεία» της Siemens, σε πρόσωπα που εμπλέκονται στη σύμβαση 8002 του ΟΤΕ με τη γερμανική εταιρία για την ψηφιοποίηση των κέντρων του.

Οι οκτώ κατηγορούμενοι που θα κληθούν να λογοδοτήσουν για το συγκεκριμένο σκέλος της υπόθεση της Siemens, είναι χρηματιστές αλλά και πρώην στελέχη του ΟΤΕ που εμπλέκονται με τη σύμβαση 8002.

Οι οκτώ κατηγορούμενοι, που θα κληθούν σύντομα ενώπιον των ανακριτών, είναι πρόσωπα στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκαν περιουσιακά στοιχεία (όχι εμβάσματα) που αποκτήθηκαν την επίμαχη περίοδο υπογραφής και υλοποίησης της 8002 και που δεν δικαιολογούνται από τα

Χρυσοχοίδης: Πρέπει να μειωθούν οι φόροι και οι έκτακτες εισφορές

Την πεποίθησή του ότι θα πρέπει να μειωθεί η επιβάρυνση από φόρους και έκτακτες εισφορές, που έχουν μπει τα τελευταία δύο χρόνια, λόγω των μέτρων εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοίδης.

Παράλληλα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Mega, ξεκαθάρισε πως το μισθολογικό κόστος δεν είναι το πρόβλημα για την ανταγωνιστικότητα, ενώ δήλωσε πως στόχος θα πρέπει να είναι η Ελλάδα να γίνει πιο ελκυστική στις επενδύσεις.

Πάντως, ο κ. Χρυσοχοίδης επεσήμανε μεν τη σημασία επίτευξης συμφωνίας μεταξύ των κοινωνικών εταίρων και της κυβέρνησης για τα εργασιακά, ωστόσο δεν διευκρίνισε εάν υπάρχει ή όχι θέμα 13ου και 14ου μισθού.

Όσον αφορά το θέμα της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, επανέλαβε πως είναι δικαίωμά του να θέσει

Δελτίο τύπου από το σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών χαιρετίζει το ψήφισμα διαμαρτυρίας του Πανελλήνιου Επιστημονικού Συλλόγου Θεατρολόγων που αφορά το υπ' αριθμ. 124662/Γ2/1-11-2011 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας με θέμα «Έγκριση Προγραμμάτων Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την πιλοτική τους εφαρμογή του επιστημονικού πεδίου Πολιτισμός και Δραστηριότητες Τέχνης», όπου αναφέρεται ότι στα πλαίσια του μαθήματος της Αισθητικής Αγωγής θα διδάσκονται μόνο τα μαθήματα της Μουσικής και των Εικαστικών τόσο στην Πρωτοβάθμια όσο και στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Ως Σωματείο ελπίζαμε στην πλήρη ένταξη του Θεάτρου στο εκπαιδευτικό σύστημα της χώρα με την