Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Λαϊκή Συνέλευση στη Μεγ.Παναγιά

Τετάρτη 4-4-2012 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η λαϊκή συνέλευση που συγκάλεσε η επιτροπή Αγώνα Μεγ.Παναγίας.
  Μετά από όλον αυτό τον ορυμαγδό
παραπληροφόρησης και τρομοκρατίας εκ μέρους
της πολιτείας και της εταιρείας  οι κάτοικοι της Μεγ.Παναγίας απέδειξαν ότι ζυγό δεν υπομένουν κι αυτές οι πράξεις απλά τους ατσαλώνουν.Αποδείχθηκε δε περίτρανα ότι δεν είμαστε 30 ξενόφερτοι αναρχικοί αλλά κάτοικοι Μεγ.Παναγίας και Ιερισσού που αγαπάμε τον τόπο μας κι έχουμε σκοπό να τον προστατεύσουμε από ληστρικές επιθέσεις που το μόνο που θα αφήσουν πίσω τους είναι καμμένη γη και κρανίου τόπο!
   Στο πλαίσιο αυτό κινήθηκε η συνέλευση από την οποία βγήκαν πολλές προτάσεις.Μια εξ αυτών είναι και Πρωτομαγιά στις Σκουριές.
     Καλούμε λοιπόν ολο τον κόσμο να κάνουμε μαζί Πρωτομαγιά στις Σκουριές στον πανέμορφο αυτόν
τόπο που κάποιοι νομίζουν ότι θα τον καταστρέψουν  κι ότι εμείς θα τους τον παραδώσουμε αμαχητί!
             
                    ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ στις ΣΚΟΥΡΙΕΣ!!!!!

Οικονομικό έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας


Οργή και ανείπωτη οδύνη προκαλεί η αυτοκτονία ενός ηλικιωμένου συνανθρώπου μας στο κέντρο της Αθήνας. Καταδικασμένος σε μια ζωή αβίωτη χωρίς καμία χαραμάδα φωτός για ένα καλύτερο αύριο, έδωσε τέλος στη ζωή του ακριβώς μπροστά από το ελληνικό κοινοβούλιο, εκεί που καθημερινά οι δήμιοι της οικονομικής κατοχής σχεδιάζουν τις δολοφονίες εκατομμυρίων. Ακόμα περισσότερο συγκλονίζει το γράμμα που άφησε πριν κόψει το νήμα της ζωή του που κατηγορεί ως υπεύθυνη την «κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου» που «εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσης μου. Δεν μπορώ να βρω