Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΚ0ΜΕΝΕΣ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΕΣ


 Θυσίες απαιτούνται από τον ελληνικό λαό, ώστε να βγει η χώρα μας από το αδιέξοδο. Γιατί όμως δεν ισχύει το ίδιο για τους πολιτικούς; Εν μέσω κορύφωσης της κρίσης, η κ. Μπιρμπίλη φαίνεται πως μετακόμισε στο Παρίσι, με χρήματα του ελληνικού λαού
Ας γράψουμε ένα υποθετικό σενάριο. Μέσος Έλληνας οικογενειάρχης με μειώσεις και περικοπές σε μισθούς και δώρα μεταβαίνει στο σπίτι του. Όπου και πληροφορείται από την εφημερίδα της Κυριακής (Δημοκρατία) πως έχει δώσει και αυτός το κατιτίς του ώστε να μετακομίσει η κ. Μπιρμπίλη στο Παρίσι.
Ποσό, το διόλου ευκαταφρόνητο των 35.372 ευρώ
Από τα έξι χιλιάδες ευρώ βέβαια ξεκίνησε το κόστος και ξεπέρασε το προαναφερόμενο των

Οι Έλληνες δουλεύουν τις περισσότερες ώρες στην Ευρώπη δείχνει Βρετανική έρευνα



Οι Έλληνες δουλεύουν τις περισσότερες ώρες στην Ευρώπη δείχνει Βρετανική έρευνα
Είναι γνωστή η άποψη που επικρατεί στην Ευρώπη για τους Έλληνες: Μας θεωρούν εν πολλοίς τεμπέληδες, που δεν δουλεύουν και αντ’ αυτού περνούν τις μέρες τους αραχτοί, πίνοντας φραπέ, κάτω από τον ήλιο. Η άποψη, αυτή, μάλιστα, έχει εκφραστεί πολλάκις, ακόμη και από επίσημα χείλη, όπως για παράδειγμα τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ, η οποία κατά το παρελθόν έχει αφήσει να εννοηθεί ότι οι Έλληνες δουλεύουν λιγότερο από ό,τι στη Γερμανία και την υπόλοιπη Ευρώπη και πως απολαμβάνουν περισσότερες μέρες άδειας το χρόνο.
Βεβαίως, στην Ελλάδα έχουν γίνει αρκετές έρευνες που δείχνουν ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι και πως οι Έλληνες δουλεύουν περισσότερες ώρες από ό,τι στην Ευρώπη, όμως, ουδείς από τους

Παραιτείται ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Αντωνακόπουλος



Παραιτείται ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Αντωνακόπουλος
Σε λίγη ώρα θα δώσει συνέντευξη τύπου στο βουλευτικό του γραφείο στον Πύργο για να ανακοινώσει την απόφασή του.
Την πρόθεσή του να «σταματήσει να παριστάνει τον βουλευτή» ανακοινώνει ο βουλετής Ηλείας του ΠΑΣΟΚΠαναγιώτης Αντωνακόπουλος ο οποίος θα προτείνει να υπάρξει ένα κύμα παραιτήσεων και άλλων βουλευτών του νομού καθώς και εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδικοίκησης επειδή όλα τα έργα για την Ηλεία έχουν βαλτώσει.
Αποσαφηνίζει ότι η παραίτησή του δεν έχει να κάνει με τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ.
Οπως δήλωσε στο Νewsit o κύριος Παναγιώτης Αντωνακόπουλος «δεν έχει νόημα να παριστάνω τον βουλευτή εάν δεν μπορώ να προσφέρω στον τόπο μου. Εάν δε με ακολουθήσουν και άλλοι στο δρόμο της παραίτησης εγώ δε θα κάνω πίσω και θα παραιτηθώ μόνος μου».
tsantiri.gr

Deutsche Bank: Προεξοφλείται η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη!



Deutsche Bank: Προεξοφλείται η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη!
Ούτε ευρωομόλογο ούτε τίποτα θετικό για τη χώρα μας από τη Σύνοδο Κορυφής!
Εκκωφαντική σιωπή από την ελληνική αντιπροσωπεία!
Deutsche Bank: Η αποβολή της Ελλάδας από το ευρώ θα είναι καταστροφική όχι μόνο για την ίδια τη χώρα αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο!
Ύφεση -5% στο τρίτο τρίμηνο του 2011 για την ελληνική οικονομία!
Παπαγαλίζοντας τη φράση «Η Ελλάδα είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση» ξεμπέρδεψαν με τη χώρα μας οι Ευρωπαίοι ηγέτες που έριξαν το ελάχιστο (ειδικό) βάρος τους στην διάσπαση της Ευρώπης.

Σοκ: Κόβουν πάνω από 10% τους μισθούς τρίτεκνων και πολύτεκνων


Ήρθε η ώρα των τρίτεκνων και των πολύτεκνωννα αντιμετωπίσουν την λυσσαλέα φορολογική επιδρομή της κυβέρνησης. Η «έμπνευση» του κ. Βενιζέλου να μειώσει το αφορολόγητο στις τρίτεκνες οικογένειες από τα 20.500 ευρώ στα 12.000 ευρώ, αλλά και να εισπράξει μέσω του μισθού την εισφορά αλληλεγγύης που κανονικά θα έπρεπε να πληρωθεί το 2013 οδηγεί σε τεράστιες περικοπές των καθαρών αποδοχών.

Εργαζόμενος με τρία παιδιά που ζούσε μέχρι τώρα την οικογένειά του με 1500 ευρώ καθαρά, θα δει τον καθαρό μισθό του να μειώνεται από την 1η Ιανουαρίου 2012 κατά 168,6 ευρώ ή κατά 11,6%. Αυτές οι περικοπές, θα έρθουν να προστεθούν στο «κούρεμα» των αποδοχών που γίνεται