Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Κύμα κακοκαιρίας σαρώνει όλη η χώρα


Χειμωνιάτικο είναι το σκηνικό του καιρού σε όλη τη χώρα. Σε πολλές περιοχές το κρύο είναι τσουχτερό, ενώ χιόνι άρχισε να πέφτει από το βράδυ της Παρασκευής στα ορεινά. Πολλά είναι τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας των ισχυρών ανέμων ενώ τα περισσότερα νησιά της χώρας έχουν αποκλειστεί αφού τα πλοία είναι δεμένα στα λιμάνια.
 
Τρεις βαθμούς κάτω από το μηδέν έδειχνε το πρωί του Σαββάτου το θερμόμετρο στην κορυφή του Πηλίου. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η χιονόπτωση ήταν διαρκής, με αποτέλεσμα το χιόνι να ξεπερνά του 15 πόντους. Η έλλειψη μηχανημάτων, αλλά κυρίως ο αιφνιδιασμός της ηγεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, είχαν ως αποτέλεσμα να αποκλειστούν τα Χάνια Πηλιού. Μετά

Τύμπανα πολέμου στο ΠΑΣΟΚ


«Το υπουργείο Οικονομικών είναι η εμπροσθοφυλακή όλης αυτής της προσπάθειας» τόνισε στην ομιλία του στο νέο υπουργικό συμβούλιο ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Η λέξη εμπροσθοφυλακή δείχνει και τα συναισθήματα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.
 
Από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, όταν αντάλλαξε βαριές κουβέντες με τον Γιώργο Παπανδρέου, η δέσμευσή του στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ πως δε θα τον βρει ξανά απέναντί του δεν ισχύει. Ήδη οι βουλευτές που τον υποστηρίζουν, όπως ο Δημήτρης Λιντζέρης, έχουν αρχίσει να θέτουν θέμα ηγεσίας. Αυτή τη φορά οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα είναι μαζί του.
 
Υποψήφιος, όμως, φαίνεται πως θα υπάρχει και εκ μέρους της τρόικας των… τεσσάρων. Λοβέρδος, Ραγκούσης, Διαμαντοπούλου και Μόσιαλος ετοιμάζονται και αυτοί. Ο υπουργός Υποδομών που

Ορκίζομαι να φυλάττω πίστιν εις τις Τράπεζες...


Υπακοή εις τα CDS 
και τους νόμους και τα ομόλογα του κράτους.
Υποταγήν εις τους ανωτέρους μου 
στις Βρυξέλλες και το ΔΝΤ
Να εκτελώ προθύμως 
και άνευ αντιλογίας τας διαταγάς των.
Να υπερασπίζω με πίστην και αφοσίωσιν, 
μέχρι της τελευταίας ρανίδος του χρέους μας 
τας δανειακάς υποχρεώσεις μας
Και να διάγω εν γένει ως πιστός 
και μεταβατικός στρατιώτης. Αμήν να σωθούμε !
 απο το pamelouketo

Διώχνουν τον Παπανδρέου και από αρχηγό – ΠΑΣΟΚ 11,9% ΝΔ 21,8%



Διώχνουν τον Παπανδρέου και από αρχηγό – ΠΑΣΟΚ 11,9% ΝΔ 21,8%
Τις δημοσκοπησεις ο καθενας μπορει να τις μεταφρασει οπως θελει μιας και δεν δειχνουν απολυτους αριθμους,αλλα τις τασεις των καιρων.
Στη προκειμενη περιπτωση,σε δημοσκοπηση της MRB για τη Realnews,που κυκλοφορει σημερα,το 58,3% των ψηφοφορων του Πασοκ,δεν θελουν πλεον το Γιωργο για προεδρο του κομματος τους,αλλα το Λοβερδο ή το Βενιζελο,ενω στη γενικη καταξη 21% παιρνει η Νεα Δημοκρατια και 11,9% το Πασοκ.
Νικητης με αυτοδυναμο κομμα…ο κανενας!!!
Τωρα οσο αφορα το ποσοστο του 68% των πολιτων που θελουν κυβερνησεις συνεργασιας…αυτο ειναι αποτελεσμα της πλύσης εγκεφαλου που εχουν δεχτει εδω και 3 εβδομαδες οι πολιτες απο τα Ελληνικα και ξενα ΜΜΕ που παρουσιαζουν ως μεσιες τους τεχνοκρατες οι οποιοι θα υποστηριζονται απο κυβερνησεις συνεργασιας.

Βενιζέλος: Δεν απαιτούνται νέες περικοπές και νέες θυσίες



Βενιζέλος: Δεν απαιτούνται νέες περικοπές και νέες θυσίες
Για την αποκατάσταση των αδικιών που έχουν γίνει, δεσμεύτηκε ο υπουργός Οικονομικών, ο οποίος θέτοντας ως προτεραιότητα την εκταμίευση της έκτης δόσης και το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων, με τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα, τόνισε ότι «δεν απαιτούνται νέα μέτρα, νέες περικοπές και θυσίες».
Τις τέσσερις βασικές προτεραιότητες του οικονομικού επιτελείου της νέας κυβέρνησης προδιέγραψε, σε δηλώσεις του μετά το υπουργικό συμβούλιο, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, κάνοντας λόγο για προσπάθειες προς την κατεύθυνση της δίκαιης κατανομής των βαρών και τηςαποκατάστασης των αδικιών που έχουν γίνει.
Παρουσία και του νέου υφυπουργού Οικονομικών, Ιωάννη Μουρμούρα, ο υπουργός τόνισε

Αποτυχημένο τεστ για Παπαδήμο η σύνθεση της κυβέρνησης


Αποτυχημένο τεστ για Παπαδήμο η σύνθεση της κυβέρνησης
Το πρώτο τεστ του Παπαδήμου ως πρωθυπουργού ήταν πλήρως αποτυχημένο αφού ο Παπανδρέου κατάφερε και κράτησε όλους τους δικούς του στο υπουργικό σχήμα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυβέρνηση – μαμούθ.
Επειδή πολλοί είναι αυτοί που έχουν κοντή μνήμη στην Ελλάδα , θυμίζουμε ότι ο ανασχηματισμός που έγινε πέρυσι το Φθινόπωρο από τον Παπανδρέου με σχήμα 48 υπουργών και υφυπουργών (σς όπως τώρα δηλαδή) σχολιάστηκε πολύ αρνητικά από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης τα οποία προέβλεπαν με βεβαιότητα ότι η Ελλάδα θα οδηγηθεί σε πλήρες αδιέξοδο αφού τέτοια σχήματα είναι αργόσυρτα και αναποτελεσματικά.
Φαντασθείτε μόνο ότι στα υπουργεία Οικονομικών και Άμυνας υπάρχουν από δύο αναπληρωτές υπουργοί ενώ κάθε υπουργός έχει από δύο – τρεις υφυπουργούς.
ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

Καλή σας μέρα!!!