Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Όλη η αλήθεια για τους Αεροψεκασμούς

Μάθετε τα πάντα για τους Αεροψεκασμούς από το κ. Νίκο Κατσαρό επιστημονικό συνεργάτη του Ινστιτούτου “Δημόκριτος” και πρώην πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Χημικών.

Κ. Κατσαρέ θέλουμε πραγματικά να σας ευχαριστήσουμε για την τιμή που μας κάνετε...
δίνοντας τη συνέντευξη αυτή στο pentapostagma.gr. Η συνέντευξη αυτή ήταν ένα μόνιμο αίτημα των αναγνωστών μας, οι οποίοι κρέμονται κυριολεκτικά από το στόμα σας για ένα θέμα πάρα πολύ σημαντικό για τις ζωές των παιδιών μας αλλά και όλων μας...

1. Τα τελευταία χρόνια σε όλο και περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, όλο και πιο συχνά , παρατηρούμε κάποιες λευκές «ουρές», τις οποίες αφήνουν πίσω τους τα αεροπλάνα. Πολλοί λένε ότι αυτές «οι ουρές» είναι ψεκασμοί, ενώ οι περισσότεροι θεωρούν το φαινόμενο αυτό κάτι το

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!! ΣΒΗΣΙΜΟ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Πότε : Τετάρτη, 1 Φεβρουάριος 2012
Ώρα: από τις 8:00 μ.μ. μέχρι τις 8:30 μ.μ.
Τοποθεσία
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ-ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ
ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΜΑ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Το "απαγόν" ή σβήσιμο είναι άλλη μία μοναδική μορφή διαμαρτυρίας που χρησιμοποίησαν τον Σεπτέμβριο του 2002 οι αργεντινοί καταναλωτές για να ακυρώσουν τις αυξήσεις στο ρεύμα και σε άλλα κοινωνικά αγαθά κοινής ωφέλειας.Εσβησαν ταυτόχρονα τα φώτα για ένα τέταρτο σε όλη τη χώρα!Τη βύθισαν στο σκοτάδι και ανάγκασαν κυβέρνηση και εταιρείες σε άτακτη υποχώρηση.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!!!!!!!!!!!!

Ο Τσίπρας για τα μεταλλεία χρυσού της Χαλκιδικής


Aπόσπασμα από συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα για …το γνωστό σκάνδαλο. Από την Καλύβα. Διαβάστε σχετικά και το ΠΟΝΤΙΚΙ.
[...] Επίσης γνωρίζω ότι ο κύριος Παπακωνσταντίνου, ο «για αποτυχημένο μια χαρά σε βλέπω στην θέση σου», με το που ανέλαβε το «πράσινο» υπουργείο, υπέγραψε μία περιβαλλοντική μελέτη, την οποία η προκάτοχος του ηρνείτο επίμονα να εγκρίνει. Βεβαίως αυτή η επιμονή δεν της βγήκε σε κακό αφού σήμερα βρίσκεται ως πρέσβειρα στον ΟΟΣΑ, διαμένοντας σε μία πολυτελή κατοικία και με μισθό που υπερβαίνει τα 300 χιλ. ευρώ τον χρόνο. Προχώρησε λοιπόν μία μελέτη για τον χρυσό στην Χαλκιδική. Την στιγμή που το τεχνικό επιμελητήριο, το Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το δασαρχείο Χαλκιδικής, θεωρούσαν ότι έχει πάρα πολλά προβλήματα και δεν μπορούσε να εγκριθεί. Πίσω από αυτή την υπόθεση λοιπόν, πέραν από το θέμα του περιβάλλοντος, που εάν δεν χρησιμοποιηθούν οι

To Άγγιγμα του Μίδα – trailer


Δείτε το trailer του νέου ντοκιμαντέρ του Εξάντα, “Το Άγγιγμα του Μίδα”, που προβάλλεται την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στις 22:00, στη ΝΕΤ.

Δικαστές θα ελέγχουν τους δημοσίους υπαλλήλους


Στη Βουλή κατέθεσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Δημήτρης Ρέππας κ. Δημήτρης Ρέππας το νέο πειθαρχικό δίκαιο των δημοσίων υπαλλήλων. Σύμφωνα με το νομοσχέδιο διαχωρίζονται τα πρωτοβάθμια υπηρεσιακά συμβούλια από τα πειθαρχικά συμβούλια. Σύμφωνα με το υπουργείο, θα συμμετέχουν  «στο μεν πρωτοβάθμιο δύο δικαστικοί λειτουργοί ή μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και τρεις υπηρεσιακοί παράγοντες με το βαθμό του διευθυντή με τη θέσπιση «ασυμβιβάστων».
Δεν συμμετέχουν αιρετοί εκπρόσωποι των εργαζομένων
Στο δευτεροβάθμιο πειθαρχικό καθήκοντα Προέδρου ασκεί ένας Αντιπρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, όπως γινόταν και μέχρι τώρα, και συμμετέχουν τέσσερα μέλη του ΝΣΚ και δύο υπηρεσιακοί

Αλληλεγγύη στους άστεγους συμπολίτες μας – Βοηθήστε!

Όσοι πολίτες εντοπίσουν αστέγους που χρειάζονται βοήθεια, μπορούν να απευθυνθούν στο ΚΥΑΔΑ στα τηλέφωνα             210 5246515       και             210 5239465      επίσης να τους κατευθύνουν προς το κλειστό γυμναστήριο Ρουφ, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Εχελιδών 69, ώστε όσοι δεν έχουν στέγη να προμηθεύονται κουβέρτες, παπλώματα και υπνόσακους, προκειμένου να περάσουν το βράδυ εκεί.

ΦΩΤΟ: Απεργία στην Χαλυβουργία Βόλου

Στη συγκέντρωση για συντονισμένη κίνηση περιφρούρησης της Χαλυβουργίας του Βόλου εν όψει της απεργίας του σωματείου μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας «παρευρέθηκαν χαλυβουργοί από τον Ασπρόπυργο, κόσμος του αντιεξουσιαστικού χώρου, αριστεροί και μέλη του παμε από Βόλο κ άλλες πόλεις.

Οι εργάτες της χαλυβουργίας Βόλου είχαν σταθεί μπροστά από την είσοδο του εργοστασίου με πανό που έλεγε «εμείς αποφασίζουμε για εμάς» συνεχίζοντας την υπονόμευση της απεργίας των συναδέλφων τους στον Ασπρόπυργο και εμποδίζοντας τον αποκλεισμό του εργοστασίου με τη βοήθεια της αστυνομίας.

Οι εργάτες του Ασπρόπυργου είχαν πανό «νίκη στον αγώνα των χαλυβουργών» ενώ το πανό

ΒΙΝΤΕΟ: H πιο συγκινητική διαφήμιση του κόσμου -χωρίς λόγια-

Ταϊλανδέζικη διαφημιστική καμπάνια έχει μαγέψει τον κόσμο του Youtube.

Στο βίντεο θα παρακολουθήσετε έναν κωφάλαλο πατέρα με την κόρη του. Η ζωή τους έχει πολλά σκαμπανεβάσματα μιας και η κόρη αμφισβητεί τα συναισθήματα του πατέρα της επειδή αυτός δεν μπορεί να μιλήσει.

Ωστόσο ο πατέρας κάνει τα πάντα για το παιδί του ακόμα και αν έχει ως τίμημα την ίδια του την ζωή.

Δείτε το άκρως συγκινητικό βίντεο:

Οργιάζει «η βιομηχανία της πορνείας»

Στα δίχτυα σωματέμπορων βρίσκονται πάνω από 42 εκατ. άνθρωποι σε όλο τον κόσμο με κυριότερα θύματα τις γυναίκες σε ποσοστό 80%, ενώ τα τρία τέταρτα αυτού είναι ανήλικα κορίτσια 13 εώς 25 ετών.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα μιας Σέρβας η οποία «πουλήθηκε»12 φορές, αναγκάστηκε να υποβληθεί σε τρείς αμβλώσεις και όταν έφερε αντίρρηση στον «προστάτη» της ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον ίδιο.

Στο στόχαστρο των προαγωγών βρίσκονται συνήθως μετανάστες οι οποίοι αδυνατούν να διασφαλίσουν τα ανθρώπινα δικαιώματά τους .

Στα χέρια των προαγωγών φαίνεται πως είναι περισσότεροι από 2 εκατ. άνθρωποι στη Δυτική Ευρώπη, οι οποίοι υπόκεινται σε βία ψυχολογική, κοινωνική, σεξουαλική με την αξιοπρέπειά τους να έχει

Χτύπημα στην «καρδιά» του υποκόσμου της Θεσσαλονίκης!

Στέλεχος του ΣΔΟΕ, εφοριακός, εν ενεργεία και απόστρατοι αστυνομικοί, τραπεζικά στελέχη, δύο δικηγόροι, δημοσιογράφος, και ένας υπάλληλος ΠΑΕ αποτελούσαν μέλη τεσσάρων εγκληματικών οργανώσεων, που ενέχονται σε πολυάριθμες υποθέσεις εκβιάσεων, τοκογλυφίας, απάτης και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Συνολικά συνελήφθησαν 47 άτομα, ενώ είναι σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς εκτιμάται ότι υπάρχουν και άλλα ασύλληπτα μέλη.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται και δύο ακόμη αστυνομικοί, που κατηγορούνται για παθητική δωροδοκία και παράβαση καθήκοντος, ενώ υπολογίζεται ότι από την παράνομη δραστηριότητα των

Πάνος Καμμένος