Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Τι λένε ρε;;;;;;;;;;;;;;;;

"Δεν πληρώνω" και στη Χαλκιδική



ΑΠΟ ΤΗ "ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ"

Η Ομάδα διαμαρτυρόμενων πολιτών του Νομού μας "Λαϊκή Αντεπίθεση της Χαλκιδικής", αντιδρώντας στην τακτική "χαρατσιού" της κυβέρνησης, επέδωσε χθες δια της Συντονιστικής Επιτροπής της στο διευθυντή και στο προσωπικό της ΔΕΗ Πολυγύρου επιστολή, με την οποία τα μέλη της αρνούνται να πληρώσουν λογαριασμούς της Υπηρεσίας που περιέχουν το "τέλος" ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων.
Λεπτομερώς η επιστολή έχει ως εξής:


ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ
Προς: Τον Διευθυντή και το προσωπικό της ΔΕΗ Πολυγύρου
Αρνούμαστε να εξοφλήσουμε τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, που περιέχουν το "χαράτσι" (τέλος ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων), γιατί δεν έχουμε να πληρώσουμε και γιατί δεν έχουμε εμείς καμιά

Ο Καρατζαφέρης… ονειρεύεται να γίνει πρωθυπουργός!!!


Περίεργες διαρροές κάνει στο παρασκήνιο ο Καρατζαφέρης λέγοντας ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας με συμμετοχή βουλευτών από τις περισσότερες πτέρυγες της Βουλής και φυσικά από τη Ν.Δ. Αναφέρεται μάλιστα και σε συγκεκριμένα ονόματα , μόνο που δεν τα γράφουμε γιατί οι εν λόγω βουλευτές τον.....
πήρανε τηλέφωνο και τον στόλισαν με πολλά… γαλλικά.
Το σχέδιο Καρατζαφέρη προβλέπουν ότι ο… ίδιος θα είναι πρωθυπουργός!
Η περίπτωση του θυμίζει τον παλαιό πρόεδρο των ταξιτζήδων Μ. Μπαντουράκη που έπαιρνε μία μόλις έδρα στο σωματείο και έλεγε στους άλλους εκλεγέντες : «Σας δίνω τα πάντα και τις αρμοδιότητες, αρκεί να με κάνετε πρόεδρο»!

http://www.kentrinews.gr

 http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_5366.html

Π.Τ. ΤΣΙΟΛΑΚΗΣ


Τσίπρας: Ο Παπανδρέου έχει γελοιοποιηθεί


Τσίπρας: Ο Παπανδρέου έχει γελοιοποιηθεί
Ο κ.Τσίπρας σε συνέντευξή του στο real-fm υποστήριξε ότι η υπόσχεση του κ.Παπανδρέου για παραίτησή του αποτελεί έναν πολιτικό ελιγμό, προκειμένου να λάβει την ψήφο εμπιστοσύνης.
«Παρακολουθούμε μία σουρεαλιστική φαρσοκωμωδία. Αν πάρει ψήφο εμπιστοσύνης, θα πάει κανονικά τη δανειακή σύμβαση στη βουλή με 180, γιατί ο Σαμαράς έχει υπαναχωρήσει. Και μην τον είδατε τον Παναγή».
Παράλληλα, εκτίμησε ότι ο «Παπανδρέου έχει γελοιοποιηθεί» κάνοντας λόγο για «συνοικέσιο Μέρκελ, προκειμένου να προχωρήσει ο γάμος για μία σκληρή μνημονιακή πραγματικότητα».Υπερθεμάτισε επίσης, την ανάγκη για άμεση προσφυγή στις κάλπες, ενώ στηλίτευσε την ανάμιξη των Ευρωπαίων εταίρων στις εσωτερικές εξελίξεις της χώρας.
Τέλος, προέβλεψε ότι μια μεταβατική κυβέρνηση θα προβεί στην λήψη ακόμα πιο σκληρών μέτρων κατά του ελληνικού λαού.
tsantiri.gr


CNN: “Ο Παπανδρέου να έχει έτοιμο ένα ελικόπτερο!”


“ΟΠαπανδρέου πρέπει να βεβαιωθεί πως θα υπάρχει ένα ελικόπτερο που θα τον περιμένει στην ταράτσα του Προεδρικού Μεγάρου για να διαφύγει από τους οργισμένους διαδηλωτές, όπως ο Αργεντινός Πρόεδρος Fernando De La Rue το Δεκέμβριο του 2001” αναφέρει στην κατακλείδα του δημοσίευμα του αμερικανικού δικτύου CNN, σχετικά με τις ομοιότητες της «ελληνικής τραγωδίας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά με την Αργεντινή του 2001.

Με τίτλο «Η ελληνική τραγωδία φέρνει μνήμες Αργεντινής» το CNN αναφέρεται στην... αλληλουχία των γεγονότων από την ένταξη της χώρας μας στο μηχανισμό στήριξης και παραλληλίζει την πορεία της ελληνικής οικονομίας με αυτή της Αργεντινής, που οδήγησε στην ανεξέλικτη χρεοκοπία της χώρας.

«Είναι η Ελλάδα του 2011, αυτό που βλέπουμε. Όχι. Είναι η Αργεντινή του 2001» αναφέρει ο

Χυδαίο βίντεο Ολλανδικού καναλιού εναντίον του Έλληνα Πρωθυπουργού... εκεί φτάσαμε!


Άλλη μια απρέπεια των "εταίρων" μας, που θεωρούν ότι τους εξαπάτησε ο Έλληνας Πρωθυπουργός και τον βρίζουν χυδαιωδέστατα με ένα βίντεοκλιπ, διασκευή του τραγουδιού Amadeus του Falco.

Δείτε το βίντεο...


Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://apneagr.blogspot.com/2011/11/blog-post_3054.html#ixzz1ckS0d1Le

Το τέλος ενός Άχρηστου πολιτικού!




Ένας άχρηστος πολιτικός που βάσει ομερτά δρα και κινείται! Ένας άθλιος λαϊκιστής. 

-Η μαμά Μαργαρίτα κινεί τα νήματα.


- Το αμερικανάκι που διέλυσε την χώρα μέσα σε δύο χρόνια με την ψευτιά και την υποκρισία του.


Ομολογουμένως είναι ο πιο άχρηστος πολιτικός που υπήρξε ποτέ στο πολιτικό προσκήνιο όχι μόνο από την εποχή της μεταπολίτευσης αλλά ίσως του τελευταίου αιώνα. Η κουταμάρα μαζί με την άγνοια κινδύνου που τον διακατέχει τον καθιστά τον πιο επικίνδυνο άνθρωπο αυτή τη στιγμή όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και της Ευρώπης. Μία δήλωση του έκανε τα χρηματιστήρια την Δευτέρα να αγγίξουν τον πάτο και τα ιταλικά spreads να φτάσουν στα ουράνια, μόνοι κερδισμένοι βγαίνουν κάτι φίλοι του, όπως ο κερδοσκόπος Σώρος που παίζουν στα χρηματιστήρια την

Να παραιτηθεί άμεσα ο Παπανδρέου ζητά ο Σαμαράς

Οποιαδήποτε συζήτηση για μεταβατική κυβέρνηση έχει ως προυποθέση την παραίτηση του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου δηλώνει με κατηγορηματικότητα η ΝΔ.

Διευκρινίζει ότι εφόσον προχωρήσει η διαδικασία η κυβέρνηση αυτή  θα έχει περιορισμένη χρονική διάρκεια και συγκεκριμένη αποστολή αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν θα συμμετάσχει σε συζητήσεις για κυβέρνηση εθνικής ενότητας με ευρύτερους στόχους. Αποστολή της κυβέρνησης αυτής στην οποία δεν θα συμμετέχουν πολιτικά πρόσωπα θα είναι η υπογραφή της δανειακής σύμβασης, η εξασφάλιση της έκτης δόσης και η διενέργεια εκλογών.

Εξηγώντας την στάση του το επιτελείο της λεωφόρου Συγγρού επαναλαμβάνει ότι είναι άλλο η δανειακή σύμβαση (την οποία θα υπογράψει η μεταβατική κυβέρνηση) και άλλο το μνημόνιο που θα την

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Το ποτάμι δε θα γυρίσει πίσω! Οι εργαζόμενοι και ο λαός θα νικήσουν την τρομοκρατία, τον εκβιασμό και την επίθεση στα δικαιώματά του από την κυβέρνηση –Ε.Ε. –Δ.Ν.Τ.- κεφάλαιο και όσες πολιτικές δυνάμεις τη στηρίζουν!
ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ! ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 6 μ.μ. ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
Με το δημοψήφισμα που εξαγγέλθηκε, η κυβέρνηση των μνημονίων, της εργασιακής εξόντωσης  και του ξεπουλήματος της λαϊκής δημόσιας περιουσίας κλιμακώνει τον εκβιασμό της. Για τα "ιερά και όσια" της διεθνούς των τοκογλύφων, των ευρωπαϊκών πολυεθνικών και των