Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Οι 10 πιο σοκαριστικές φωτογραφίες στην ιστορία της ανθρωπότητας (pics)


O κόσμος, όπως τον γνωρίζουμε σήμερα έχει περάσει ποικίλες αναταραχές καθ' όλη τη διάρκεια της σύγχρονης ιστορίας του. Οι διάφορες εικόνες από το παρελθόν μας υπενθυμίζουν τη φρίκη και τα δεινά που έχει προκαλέσει ο άνθρωπος στον ίδιο του τον εαυτό. Παρακάτω σας παραθέτουμε τις πιο συγκλονιστικές και συνάμα θλιβερές εικόνες που ελήφθησαν ποτέ.

Η απάντηση του Κ. Βαξεβάνη στην αγωγή 1 εκ. ευρώ από τον Εφραίμ [βίντεο]


Το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ ζητάει ο ηγούμενος Εφραίμ από τον Κώστα Βαξεβάνη, σε αγωγή που κατέθεσε εναντίον του. Την ανακοίνωση είχε κάνει πριν λίγες μέρες ο ίδιος στο Twitter του, κάνοντας μάλιστα… ειρωνικά λόγο για «άνθρωπο υπεράνω χρημάτων, συγχωρητικό και θυσιαζόμενο».
Με αυτό το μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter, ο γνωστός δημοσιογράφος γνωστοποίησετην αγωγή που του έστειλε ο Εφραίμ, ζητώντας ένα εκατομμύριο ευρώ!
Απαντάει, λοιπόν, ο Κώστας Βαξεβάνης:
«Η αγωγή που αναφέρεται ακόμη και σε δημοσιεύματα πριν από 3 χρόνια, φτάνει τις 48 σελίδεςκαι

Απολύσεις – εξπρές και «λουκέτο» σε δεκάδες δημόσιους οργανισμούς

Οι δύο βασικές απαιτήσεις της τρόικα είναι οι απολύσεις-εξπρές και το λουκέτο σε επιχειρήσεις του ευρύτερου δημόσιου τομέα οι οποίες πρέπει να υλοποιηθούν τους επόμενους μήνες. Στο στόχαστρο μπαίνουν και οι συμβασιούχοι, ιδίως όσοι υπηρετούν σε δήμους και στην εκπαίδευση, με κυρίαρχη κατεύθυνση τον δραστικό περιορισμό του αριθμού τους.

«Πιέζουν συνεχώς για απολύσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά στέλεχος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Τα Νέα» η τρόικα επιδιώκει άμεσα να καλυφθεί τουλάχιστον ο αριθμός των 30.000 αποχωρήσεων, για τον οποίο είχε δεσμευτεί η κυβέρνηση μέσω της εφεδρείας. Δεδομένου πως με το μέτρο της εφεδρείαςαπομακρύνθηκαν περίπου 10.000 υπάλληλοι από τον στενό δημόσιο τομέα και άλλοι 5.000

Ευρωζώνη: Στο 159,1% του ΑΕΠ το ελληνικό κρατικό χρέος το γ’ τρίμηνο του 2011!

Η Ελλάδα στο τέλος του τρίτου τριμήνου του 2011, εμφάνιζε το υψηλότερο ποσοστό δημόσιου χρέους στην ευρωζώνη με 159,1% σε ό,τι αφορά στη σχέση χρέους προς ΑΕΠ, με την Ιταλία να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 119,6%) και τρίτη την Πορτογαλία με ποσοστό 110,1%.

Το αντίστιχο τρίμηνο του 2010 το ελληνικό χρέος ήταν 138,8% του ΑΕΠ και στο δεύτερο φετινό τρίμηνο 154,7%.

Έπεται η Ιρλανδία με ποσοστό 104,9% ενώ στον αντίποδα βρίσκεται η Εσθονία με 6,1% και το Λουξεμβούργο με 18,5%, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Το δημόσιο χρέος των κρατών μελών της Ευρωζώνης κατέγραψε ελαφρά μείωση κατά το τρίτο τρίμηνο

Ο ΓΑΠ διέβη τον Ρουβίκωνα και έγινε … αντιμνημονιακός!!

Δεν σας λέγαμε ότι ο ΓΑΠ θα μας τρελάνει όλους και θα αρχίσει να το παίζει …αντιμννημονιακός;

Ο κ. Παπανδρέου λοιπόν … διέβη τον Ρουβίκωνα. Και από αγαπημένο παιδί της τρόικας και της Μέρκελ έγινε μέσα σε λίγες ημέρες σφοδρός πολέμιος του Μνημονίου. Τον ακούγαμε στον Κ.Ο. και δεν το πιστεύαμε. Είπαμε δε μπορεί, τυχαίο θα ήταν ή έκαναν λάθος στα γραπτά. Η ομιλία ήταν μάλλον για τη… Σπίθα του Θεοδωράκη κι όχι για τον ΓΑΠ.

Διαβάζοντας όμως την επιστολή του κ. Παπανδρέου στον Λ. Παπαδήμο με αφορμή τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, καταλάβαμε ότι κάτι τρέχει στο θολωμένο μυαλό του Γιώργου.

Διότι δεν ξέραμε ποιος είναι, αν δεν ζούσαμε δύο χρόνια διακυβέρνησής του θα λέγαμε ότι έχουμε το