Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Ανανέωση

Νέες φωτογραφίες στην Καρτέλα φωτογραφίες!!! 

ROCK live βραδιά

Δελτίο τύπου

Ο Σύλλογος Γυναικών Στανού Χαλκιδικής διοργανώνει την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011 ROCK live βραδιά με το συγκρότημα " ΔΥΤΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ " στο cafe bar "ΗΛΕΚΤΡΑ".

ώρα έναρξης: 22:30

τιμή εισόδου:3 ευρώ

τηλέφωνα επικοινωνίας :
cafe bar "ΗΛΕΚΤΡΑ" - Σάκης 6948105407
Σύλλογος Γυναικών -Έυη 6956170800

Σας περιμένουμε όλους
το Δ.Σ.

Απλά μιλάει ο στίχος!!


Δήλωση του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για τη Σύνοδο Κορυφής



by synseola

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Γερμανία όπου συμμετείχε στις εργασίες του Τακτικού Συνεδρίου του Die Linke, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Η Γερμανική Αριστερά απαίτησε σήμερα μια συγγνώμη προς τον ελληνικό λαό από την κ. Μέρκελ, για τη συκοφαντική της επίθεση περί τεμπέληδων Ελλήνων. Απαίτησε την άμεση απόσυρση του σχεδίου Eureka, που σημαίνει εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, καθώς και την ανατροπή της πολιτικής του μνημονίου που βυθίζει την

Παπακωνσταντίνου για τα Μεταλλεία Κασσάνδρας: “Θα πάρουμε τα 15 εκατομμύρια από την ΕΛΛ. ΧΡΥΣΟΣ, αλλά κάναμε προσφυγή για να μην τα πάρουμε”!



Από την απάντηση του Υπουργού ΠΕΚΑ Γ. Παπακωνσταντίνου στην επίκαιρη ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα αντιγράφουμε το κομμάτι που αφορά την προσφυγή της Ελληνικής Δημοκρατίας κατά της απόφασης της Επιτροπής για την ΕΛΛ. ΧΡΥΣΟΣ.
Αν ο κ. Παπακωνσταντίνου καταλάβαινε τι είπε,  θα κατάπινε τη γλώσσα του!
Λέτε ότι το Ελληνικό κράτος έκανε προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για να μην εισπράξει 15 εκατ. ευρώ που επιδικάστηκαν από σχετική απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Κάνετε λάθος, όπως συνήθως. Η Ελληνική κυβέρνηση προχωρά κανονικότατα στη διαδικασία ανάκτησης του ποσού των 15,4 εκατομμυρίων γιατί αυτό επιβάλλει η ορθή συμμόρφωση προς την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που είναι άμεσα εκτελεστή, ανεξάρτητα από την προσφυγή κατά της απόφασης αυτής. Το Υπουργείο Περιβάλλοντος είναι σε συνεννόηση με το Υπουργείο Οικονομικών προς την κατεύθυνση αυτή.
Σας πληροφορώ ότι όταν η χώρα κατηγορείται ή λαμβάνει οποιαδήποτε καταδικαστική απόφαση δεν είναι δυνατόν να μην επιχειρήσει να ξεκαθαρίσει δικαστικά την κατάσταση. Αυτός είναι ο ρόλος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους από τη στιγμή που υπάρχει κυρωμένη νομοθετικά απόφαση της χώρας και το κράτος οφείλει να έχει συνέχεια. Συνεπώς, η προσφυγή της Ελληνικής Δημοκρατίας ενώπιον του Πρωτοδικείου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων προχωρεί παράλληλα για την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος από την επιβολή του προστίμου κατά της χώρας. Γιατί υπάρχουν, κατά το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, νόμιμοι λόγοι που έχουν να κάνουν με την αγοραία αξία των Μεταλλείων Κασσάνδρας, όπως αυτή διαμορφώθηκε το 2003.
Επειδή ίσως να μην το ξέρετε, σας πληροφορώ ότι τα Μεταλλεία Κασσάνδρας από την εποχή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας μέχρι σήμερα ήταν ιδιωτικά. Πάντα, έτσι; Η μεταβίβαση του 2003 έγινε με τη διαμεσολάβηση του Ελληνικού Δημοσίου για λόγους επιτακτικού δημοσίου συμφέροντος, αφού η αδράνεια των μεταλλείων επί ένα χρόνο είχε οδηγήσει σε όξινη απορροή των αργούντων τότε μεταλλείων. Και υπάρχει μια ολόκληρη επιχειρηματολογία του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους την οποία θα επικαλεστεί απέναντι στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την ίδια στιγμή όμως την οποία η Ελληνική Δημοκρατία ανακτά τα χρήματα αυτά γιατί είναι υποχρέωσή της να το κάνει.

Πηγή: ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

κ. Λαφαζάνη ξέρετε να διαβάζετε και να καταλαβαίνετε;



http://antigoldgreece.files.wordpress.com/2011/10/apanthshstonlafazanh.jpg?w=251&h=346ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο βουλευτής κύριος Λαφαζάνης Αργύρης τον τελευταίο καιρό, και ενώ η κυβέρνηση, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αλλά και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ, εισπράττουν καθημερινά την οργή του λαού για τα ανελέητα οικονομικά μέτρα και το ξεπούλημα της χώρας, έχει αναλάβει τον ρόλο του υπερασπιστή της παρανοϊκής «επένδυσης» χρυσού στη Χαλκιδική και έχει χρηστεί ειδικός στον εμπλουτισμό και στην μεταλλουργία χρυσού χωρίς κυάνιο.
Καθημερινά εμφανίζεται στα τοπικά κανάλια, γνωστά για την εξευτελιστική μεροληψία τους, και ισχυρίζεται ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί γραμμάριο κυανίου στην «επένδυση» της Ελληνικός Χρυσός.
Με περισσό ζήλο υπερασπίζεται τα συμφέροντα μιας ξένης εταιρίας και όχι τα συμφέροντα του λαού της Χαλκιδικής. Καλυπτόμενος πίσω από τη βουλευτική του ασυλία αποκαλεί τους Χαλκιδικιώτες, που αγωνίζονται για τη σωτηρία του

ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ S&B


Πρωτοφανές όργιο τρομοκράτησης μαρτύρων για το οικολογικό έγκλημα στη Μήλο καταγγέλλεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ενόψει της δίκης της εταιρείας S&B Βιομηχανικά Ορυκτά στις 9 Νοεμβρίου στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Σύρου.
Στην εν λόγω δίκη κατηγορούμενοι είναι ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Οδυσσέας Κυριακόπουλος και τα στελέχη της κύριοι Αθανάσιος Κεφαλάς, Δούκας Ευσταθιάδης και Άρης Χατζηπαρασκευάς.
Θα αντιμετωπίσουν κατηγορίες για βαριές περιβαλλοντικές παραβάσεις στη Μήλο μέσω της εταιρείας εξόρυξης που διαθέτουν.
Την ίδια ώρα, όμως, μάρτυρες κατηγορίας που έχουν κληθεί να καταθέσουν, αντιμετωπίζουν απειλές.
Δημοσιογράφος, που ασχολήθηκε εκτενώς με το θέμα, κατήγγειλε ότι βρήκε φάκελο με απειλητικό μήνυμα στο αυτοκίνητο της οικογένειάς του.
Ο δημοσιογράφος και η εφημερίδα στην οποία εργάζεται απάντησαν με μήνυση κατ’ αγνώστων.
Όμως απειλές καταγγέλλονται και σε βάρος κατοίκων της Μήλου που πρόκειται να καταθέσουν στη δίκη της 9ης Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Tύπου οι απειλές έχουν είτε τη μορφή ανωνύμων τηλεφωνημάτων, είτε την παρεμπόδιση της δραστηριότητας επιχειρηματιών του νησιού, που έχουν καταγγείλει τη S&B.
ΠΗΓΗ:http://www.newsbomb.gr/μέσω ΚΑΡΤΕΡΙΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΔΕΗ



στον οποίο έχει ενσωματωθεί το τέλος «ΜΟΝΙΜΗΣ» εισφοράς (παράνομο και, το βασικότερο, ΑΝΗΘΙΚΟ, λόγω της επιχειρούμενης «συγκεκαλυμμένης» αλητείας).

1. Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθείτε, καταθέτοντας στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, τη νόμιμη οφειλή σας. Ως νόμιμη οφειλή ορίζεται, αυτό που πληρώνατε μέχρι σήμερα στη ΔΕΗ. Ειδικότερα,

το «Α» = αυτό που οφείλετε στη ΔΕΗ, για το ρεύμα που καταναλώσατε +
το «Β» = χρεώσεις προς τρίτους (ΔΤ, ΔΦ, ΤΑΠ, ΕΤ).

2. Πάτε σε ΑΤΜ «μεγάλης» τράπεζας (μεγάλη = που θα είναι συμβεβλημένη με τις ΔΕΚΟ), με το λογαριασμό της ΔΕΗ ή με τον 12 ψήφιο κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής, ο οποίος αναφέρεται στο

Διαμαρτυρία σπουδαστών στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης



Καταγγελίες για λειτουργικά προβλήματα του Ιδρύματος.

Παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν σπουδαστές του ιδρύματος, μέλη του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, ενώ νωρίτερα προχώρησαν σε ενημερωτικές παρεμβάσεις σε όλες τις σχολές και τα τμήματα, σχετικά με τα λειτουργικά προβλήματα του ιδρύματος, εξαιτίας των περικοπών στη χρηματοδότησή του.

Οι σπουδαστές κατήγγειλαν την έλλειψη εκπαιδευτικού προσωπικού, που οδηγεί στη μείωση των ωρών τόσο για τα εργαστηριακά όσο και για τα θεωρητικά μαθήματα, με αποτέλεσμα οι σπουδαστές να συνωστίζονται σε ουρές έξω από τα τμήματα για να προλάβουν να πιάσουν μία θέση στο μάθημα.

Με τις κινητοποιήσεις τους ζητούν επίσης δωρεάν σίτιση, στέγαση, βιβλία και πάσο, επίδομα ενοικίου και σίτισης για όσους φοιτητές προέρχονται από άλλες πόλεις, πρακτική άσκηση με μισθό και ασφάλιση, αύξηση του διδακτικού προσωπικού κ.α.


αναρτήθηκε από www.newsbeast.gr Μέσω 3feeet.blogspot.com