Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ενημερωτική ημερίδα


Εγκαταλελειμμένο χωριό. Πού είναι ο δήμαρχός μας; φωτογραφίες

Εικόνες ντροπής. Ένα χωριό εγκαταλελειμμένο. Όλοι οι δρόμοι είναι γεμάτοι λακκούβες. Κλείσαμε τον ΧΑΔΑ από την τοποθεσία "καγκέλα" και άνοιξε στην είσοδο σου χωριού. Χωρίς κάδους, χωρίς δήμαρχο να μπορεί να ελέγξει την κατάσταση. Τρύπες στον δρόμο για το μεγαλύτερο πανηγύρι της Χαλκιδικής. Έτσι θα έρθει ο κόσμος; και αν δεν έρθει ο κόσμος πως θα δουλέψουν τα καταστήματα; Στην κεντρική πλατεία, η βρύση είναι βουλωμένη και βρώμικη. Ποιος θα πάει να πιει νερό από εκεί? μόνο που την βλέπεις αηδιάζεις. Δηλαδή θέλουμε να διώξουμε τον κόσμο κ. Πάχτα; συγχαρητήρια!! Μπράβο σας!!!
Υ.Γ. φωτογραφίες μπορώ να βάλω και

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ: ΠΩΣ η εταιρία EuropeanGoldfields που έχει σχέση με την Goldman Sachs, με μόλις 11 εκ.ευρώ αγόρασε από το Δημόσιο, Χρυσό και Αργυρο αξίας 15.4 Δισεκατομμυρίων!!!


Διαβάστε τι αποκαλύπτει στους AegeanTimes, ο καθηγητής του ΑΠΘ, Αντώνης Βαρδουλάκης
Ηταν παραμονές των εκλογών του 2004, όταν η Κυβέρνηση Σημίτη, προχώρησε σε μια συμφωνία που ουδείς ασχολήθηκε με το περιεχόμενό της και ο πολιτικός κόσμος, λες και έπαθε … «λουμπάγκο» και αδυνατούσε να ασχοληθεί με το θέμα! Ηταν βέβαια και το προεκλογικό κλίμα, η … ευμάρεια της οικονομικά εύρωστης Ελλάδας των Ολυμπιακών αγώνων, και που καιρός να ασχοληθούν με αυτό που θα αποκαλύψουμε σήμερα!
Με την πανηγυρική ανακοίνωση εξαγοράς της European Goldfields, που ελέγχει τα