Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Οργιάζει «η βιομηχανία της πορνείας»

Στα δίχτυα σωματέμπορων βρίσκονται πάνω από 42 εκατ. άνθρωποι σε όλο τον κόσμο με κυριότερα θύματα τις γυναίκες σε ποσοστό 80%, ενώ τα τρία τέταρτα αυτού είναι ανήλικα κορίτσια 13 εώς 25 ετών.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα μιας Σέρβας η οποία «πουλήθηκε»12 φορές, αναγκάστηκε να υποβληθεί σε τρείς αμβλώσεις και όταν έφερε αντίρρηση στον «προστάτη» της ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον ίδιο.

Στο στόχαστρο των προαγωγών βρίσκονται συνήθως μετανάστες οι οποίοι αδυνατούν να διασφαλίσουν τα ανθρώπινα δικαιώματά τους .

Στα χέρια των προαγωγών φαίνεται πως είναι περισσότεροι από 2 εκατ. άνθρωποι στη Δυτική Ευρώπη, οι οποίοι υπόκεινται σε βία ψυχολογική, κοινωνική, σεξουαλική με την αξιοπρέπειά τους να έχει
πραγματικά ισοπεδωθεί.

Η Γαλλία στην προσπάθειά της να εμποδίσει αυτή τη συνεχώς «αναδυόμενη βιομηχανία» του σεξ εξετάζει την περίπτωση να καταργήσει δια νόμου την πορνεία, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός πως εξαρθρώνονται τουλάχιστον 30 δίκτυα εμπορευματοποίησης ανθρώπων ετησίως.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και την επίδραση του διαδικτύου στο φαινόμενο της πορνείας, καθώς αποτελεί πρόσφορο έδαφος για « ψάρεμα θυμάτων» από τους επιτήδειους.

Πραγματικό σοκ προκαλούν τα στοιχεία που μαρτυρούν πως η ιστοσελίδα αγγελιών παντός είδους Graiglist κατέγραψε τζίρο 93 εκατ. ευρώ το έτος 2010 με τα 27 εκατ. ευρώ εξ’ αυτών να προέρχονται από αγγελίες σεξουαλικού περιεχομένου.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: