Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Πάγκαλος: «Εδώ που φτάσαμε δεν μας σώζει ένα πρόσωπο…»


Ο αντιπρόεδρος της συγκυβέρνησης κ. Πάγκαλος, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega σημείωσε πως, «όταν εκλέγουμε την κεντρική μας επιτροπή και τον πρόεδρό μας πρέπει να επιλέξουμε για θεμελιώδη θέματα», και επανέλαβε ότι η εκλογή του νέου αρχηγού πρέπει να γίνει από τη βάση με κάλπη, όπως προβλέπει το καταστατικό του κόμματος.
Σε ό,τι αφορά τον αριθμό των υποψηφιοτήτων, σημείωσε ότι είναι υπέρ της δημοκρατίας και η δημοκρατία προϋποθέτει πολλές επιλογές.
Αναφερόμενος στη διαδοχή του ΠΑΣΟΚ, ο Θεόδωρος Πάγκαλος τόνισε «Θεωρώ ότι το πρόσωπο είναι δευτερεύον. Βεβαίως ο κ. Βενιζέλος έχει ικανότητες. Βεβαίως και άλλα στελέχη έχουν ικανότητες, αλλά
εδώ που φτάσαμε δεν μας σώζει ένα πρόσωπο και δεν μας σώζει οποιοδήποτε πρόσωπο και να είναι αυτό.
Ο κ. Πάγκαλος πρόσθεσε: Πρέπει να κάνουμε τομή στη φυσιογνωμία. Όταν ο κόσμος λέει νααλλάξει το εκλογικό εύσημα τι ζητάει; Να βγει ένας καινούργιος αρχηγός; Ας ακούσουμε τον κόσμο που ζητάει αλλαγή του συστήματος».
Ανέφερε ακόμη ότι υπάρχει μια ομάδα στελεχών, με την ονομασία «νέοι μεταρρυθμιστές», η οποία κάνει μια σειρά από πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις, αρκετές από τις οποίες τις υποστηρίζει και ο ίδιος. Ερωτηθείς σχετικά δήλωσε επίσης ότι τον εξέπληξε η σύμπραξη Ανδρέα Λοβέρδουκαι Ευάγγελου Βενιζέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: